Espiro magic vagy espiro metro ismeri valaki?
Nekünk Magic 3 van, összességében szerintem nagyon jó kocsi, én nagyon szeretem, bár van pár hibája.
Ami jó benne: nagyon stabil, nagyon könnyű tolni és irányítani, jól kanyarodik, nagy hely van benne a babának, majdnem teljesen vízszintesig dönthető, így aludni is tud benne a lányom.
Ami hátránya: nagyon pici a kosara alul, ha az esővédő benne van, semmi mást nem lehet beletenni, kavicson lehetetlen vele közlekedni, a kavicsok beleragadnak a kerekeibe. Én az idén próbáltam hóban is, hát azt se nagyon szerette.
Viszont városban, még rosszabb járdákon is tökéletesen megy.
hát városban használnám, sok helyen a gyökér van a beton járda alatt, na meg jó nagy repedések az utakon.
A másikról kár, hogy nem írt még senki, arra is kiváncsi lennék, bár lehet, hogy csak a tolókar a különbség, de árban is az azolcsóbb azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!