Dobozokba rakott babaruhák sárga foltosak lettek. Mivel mossam ki, hogy tutira kijöjjön? Ariel folttisztítót fújjak rá vagy sima mosással (40fokon) is kijön?
Akkor eddig 1:1 az állás. Hátha ír még valaki, és valamerre billen a mérleg. :)
Az eddigieket köszönöm!
Nem akarok fölöslegesen mosni...
szintúgy 3 évet álltak,nekem nem besárgult hanem bedohosodott penészedett a padláson pedig kimosva,vasalva,zacskóba kartonba téve tettem el,mégis..
szépen átmostam 90 fokon vasaltam őket és szellős helyre tettem míg meg nem született a kistesó !
3 hónapos
Köszi mindenkinek!
Akkor nem marad más hátra, próba-szerencse. Most akciós a folttisztító, inkább veszek egyet. Nem gondoltam, hogy így fog kinézni. :(
Nem akartam bodykat venni, ezek is jó allapotban vannak a foltot leszámítva...
Rámegyek a tutira, befújom folttisztítóval. :)
Anyáméknál volt a padon, nem egészen 2 évet. Legközelebb nejlonzsákba rakom, abban hátha nem lesz baja.
Az én gyermekkori tipegőimnek, kisruháimnak 30 év után sem volt semmi bajuk, 1 mosás, vasalás után ráadtam a lányomra. Bosszantó, hogy ezzel meg így jártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!