Mosószóda vagy Ariel? (babruhákra baba foltokra) Mellette és ellene?!
Nekem a mosószóda nem vált be. Áztattam én egész éjszaka, nem is volt szürke a ruha, csak éppen a foltok sem jöttek ki. Mindez egy spenótos, brokkolis, stb. színes időszakban, amikor nem tűrt meg magán előkét... Igaz, mosódiót is használtam, de nem volt jó. Képzelheted.
Visszatértem a normál mosószerhez, és megoldódott a gond. Mosószódát azóta vízlágyításra használom.
Szóval inkább Ariel. Ha mégis kicsit környezettudatos, vagy bőrbarát akarsz lenni, akkor hagyd el az öblítőt, és bátran használj ecetet helyett öblítéshez, csak az Ariel illatát fogod érezni, de a ruháid állaga is jó lesz!
Mosószóda, makacs foltok esetén Na- perkarbonáttal, vagy mosószappannal("gall" szappan/marhaepeszappan) együtt, nekem mindent kivett az anyatejes kakitól a főzeléken át.
Nagy mennyiségben netről rendelem,olcsó, környezetbarát, bőrbarát(érzékeny és ekcémás bőrt sem irritálja).
Feleségem babamosószerrel mos, de a nagyon koszos/foltos ruháikat előtte beáztatja Ariel folttisztítóval.
Ellene csak az ára szól, bár nálunk a legkisebb kiszerelés is sokáig elég. Jól tisztít, és még a kifejezetten érzékeny bőrű fiamnak sincsenek bőrproblémái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!