Babaruhák mosása Ariel vagy Dreft?
Maradjak a jól bevált folyékony Ariel mosószernél, vagy próbáljam ki a Dreftet?
32 hkm
Inkább az öblítő a lényeg. Az ne legyen illatosított valami, hanem vagy semmi vagy sensitiv.
Ariel vagy Dreft teljesen mindegy.
Én persilt használok, azt szeretem.
Én Folyékony Ariellel mostam a kislányom ruháit,nagyon érzékeny bőrű de ettől semmi baja nem volt.Öblítőt nem használtam.Már 2,5 éves most már por Arielt használok,de öblítőt nem.
Mikor pici volt egyszer vettem Dreft Baby-t,csallán kiütéses lett tőle.
Első vagyok!
A lányomnak kimondottan csak a dreft volt jó, minden mástól kipattogott, most 2 éves már bonuxot használunk ez az egy ami még beválik.
Ebből látszik hogy minden baba bőre más, igazából csak akkor tudod meg melyik a jó az ő bőrére ha már megszületett.
Ja, és az én lányom hajlamos az ekcémára is, így még nehezebb a mosószer választás.
Sajnos nem csak az öblítő a fontos, attól, hogy kiöblíted és kivasalod a ruhákat, még marad benne mosószer maradvány. Az illatán is lehet érezni, hogy milyen mosószerrel volt kimosva, tehát nyilván marad benne valami. Sok babának semmi baja nem lesz a sima mosószerektől, de néhány baba allergiás valamelyik összetevőjükre, ezért érdemesebb sensitive mosószert használni az újszülöttek ruháinál. Persze nem kötelező.
Egyébként én Dreft babyt használok, teljesen meg vagyok vele elégedve. Nemrég kezdtük a hozzátáplálást, szinte minden babaruha gyümölcsfoltos lett, a Dreft babyvel mosott babaruhákból kijöttek a foltok, míg a mi ruháinkból, amit esetleg összekentünk etetés közben, és Ariellel mostam ki, volt ami foltos maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!