Dreft sensitive vagy Ariel a jobb? Kiszedi a foltokat? A textilpelenkáknak is jó. Fehérek maradnak?
Arielt használok és patyolat tiszta és foltmentes a babám minden cucca..pedig mindenféle folt előfordul..gyümi,büfi....stb.
Annyi,hogy porral mosom a fehéreket és folyékonnyal a szineseket.
Én sokáig használtam Arielt, de semmi extra. A makacsabb foltokkal az sem birkózik meg. Pedig használtam hozzá a "fújókás" ariel folteltávolítót is.
Elkezdtem kísérletezni, koszos ruha van bőven. Autószerelső-olajfoltos, gyerekruhák stb..
Nekem a legjobban a Tide mosószer vált be, ami a foltokat illeti. De a biopon sem rossz. Bár a makacs foltokat ezeknél is néha elő kell kezelni egy kis mosószappannal, amiből nekem a dm-ben kapható gallseife márkájú vált be. Jobb, mint a vanish.
Szóval én azt tapasztaltam, hogy semmivel nem jobb az ariel, mint pl a tide, biopon, tomi, dosia, csak az ára borsosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!