Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaruhák mosása Ariel vagy...

Babaruhák mosása Ariel vagy Dreft?

Figyelt kérdés

Maradjak a jól bevált folyékony Ariel mosószernél, vagy próbáljam ki a Dreftet?

32 hkm

2012. szept. 18. 15:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Most sima Dreft van itthon, az illatát szeretem, viszont nem mindig hozza ki a ruhákból a foltot... Gondolom nincs ez másképp a Baby-nél sem... Épp ezért a kérdés, hogy jobb-e a Dreft Baby...?

Anyukám egyébként gyerekkorunkban sohasem használt külön babamosószert, csak sensitive öblítőt, és mégsem lett semmi bajunk. Anyósom szerint sem kötelező külön babamosószer, az öblítő a lényeg! És a nagynéném sem mossa külön mosószerrel az 1 éves keresztlányom ruháit...

2012. szept. 19. 09:34
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Igen, tudjuk, nagyanyáink korában nem volt babamosószer, sem légzésfigyelő, sem magzatvédő vitamin....

Szerintem te már eldöntötted, hogy nem fogsz babamosószert használni, akkor miért írod ki a kérdést? Nem fogja elvenni a gyámügy a gyerekedet, ha együtt mosod a ruháit a tietekkel, csak van aki óvatosabb, ennyi.

2012. szept. 19. 19:21
 13/19 A kérdező kommentje:

Az utolsónak! Milyen nagyanyáink idején? Az édesanyám abszolút nem idős, én is csak 23 éves vagyok! Már ha így írtad, mi nem volt régen... Valóban, korábban nem voltak ezek a hülyeségek (babamosószer,magzatvédő), és láss csodát, egészségesen, minden gond nélkül megszülettünk és megnőttünk... Akkor minek most ez a hatalmas felhajtás?

A kérdést azért írtam ki, mert van, aki ugyanazzal a mosószerrel mossa a babaruhákat, mint a sajátjait, viszont sensitiv öblítővel öblíti? A Dreftről pedig hallottam jót és kevésbé jót, és azért a kérdés kiírása, hogy megéri-e a pénzét a Dreft?

2012. szept. 19. 19:28
 14/19 A kérdező kommentje:

És mint írtam, Dreftet használok jelenleg, de annyira nem vagyok vele megelégedve...

A gyámügy pedig nem tudom hogy jött ide!

2012. szept. 19. 19:30
 15/19 anonim ***** válasza:
39%

Szóval a magzatvédő is baromság? oké...

Ne haragudj, de hatalmas ostobaságra vall ilyeneket mondani. Igen, láss csodát, egészségesen megszülettünk. Sokan viszont nem születtek meg egészségesen, fejlődési rendellenességgel jöttek a világra, halva születtek, elvetélődtek, és ők nyílván nem tudnak idejönni elmesélni mindezt. Tény, hogy mióta a várandós nők (legalábbis az értelmesebbek) szednek magzatvédő vitamint, sokkal ritkább a fejlődési rendellenességek előfordulása, akár tetszik, akár nem.

2012. szept. 19. 19:49
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
De azt mondd már meg légyszi, visszatérve a témára, hogy minek írod ki a kérdést, ha te már eldöntötted a dolgot? Megerősítést vársz, hogy baromság odafigyelni, arra, hogy mivel mosod az újszülött baba cuccait? Hát sajna tőlem nem kapod meg.
2012. szept. 19. 19:51
 17/19 anonim ***** válasza:
10%

5.vagyok

Akkor én valószínűleg nem vagyok értelmes nő a 15-ös szerint.Mert én nem szedtem semmilyen,terhes vitamint.És lássanak csodát,makk egészséges kislányom született!

2012. szept. 19. 19:57
 18/19 anonim ***** válasza:
39%

Akkor megpróbálok érthetőbben fogalmazni:

Nem mondja senki azt, hogy beteg babád lesz, ha nem szedsz magzatvédő vitamint.

Igen, sokan megszülettek egészségesen vitamin nélkül. Nem kell szajkózni, hogy "láss csodát", ez nem csoda, ez tény.

Valószínűleg nem lesz semmi baja a babádnak attól, hogy nem szedsz vitamint.

DE: a vitamin megelőzhet egy csomó fejlődési rendellenességet. Még egyszer mondom, hogy ez is egy tény, nem vita tárgya, utána lehet nézni. Én nem értem, hogy minek megkockáztatni egy nyitott gerincet, vagy koponyahiányt, ha egyszer van lehetőségünk mindezt kivédeni. De nyilván én vagyok az ufó.

Én lezártam a témát, mert ez itt eléggé off.

2012. szept. 19. 20:22
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves "okoskodó" hozzászóló!

Ha nem látnád, nem én írtam, hanem egy hozzászóló, hogy nem szed magzatvédő vitamint. Akit utána úgy "lehurrogsz", hogy csak na!

Egyébként én sem szedek magzatvédő vitamint, más, egészséges dolgokkal egészítem ki, pótolom a vitaminszükségletet (orvosi javaslat)

És szépen megkérnélek, ha nem akarsz segíteni, hagyd el ezt a kérdést, írogass inkább máshová! De nem ide!

A kérdés kiírásakor azt vártam, hogy jönnek a Dreftre pro és kontra vélemények, vagy esetleg más ajánlat babamosószerre... De tőled ezt nem kaptam meg, csak lehurrogást, kötekedést... Szerencsére nem vagy az anyám, nem is kellenél annak, az biztos!

És innentől kezdve: no comment!

2012. szept. 20. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!