Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Harmadik gyerek vagy karrier?

Harmadik gyerek vagy karrier?

Figyelt kérdés
Két gyerekünk van és belül érzem, hogy szeretnék meg egy babát. Viszont szeretnék karriert is építeni, mert nem azért tanul az ember, hogy utána egy életen át otthon üljön és nevelje a gyerekeket. Nem vagyok az az otthon ülős tipus viszont a három gyerekkel úgy látom, hogy nehezebb érvényesülni a mai világban. A kettő még talán elfogadottabb, de a három már inkább "hátrány" lehet egy egy munkáltatónál. Szeretem a gyerekeimet, de szeretnék a munkámban is érvényesülni. Ti ezt hogy látjátok? Van valaki ebben a cipőben? Köszi előre is a válaszokat.
2013. febr. 17. 13:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok és van két gyerkőcöm (2 és 4 évesek). Köszönöm, hogy normálisan és őszintén leírtátok a véleményeteket. Azt hiszem megerősítettetek abban, hogy a család az első és majd még lesz időm érvényesülni a munkámban, de később már nem lesz lehetőség babát vállalni. :)
2013. febr. 28. 22:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok (akinek az anyukája professzorként nevelt 3 gyereket). Bár már "meggyőztek" a válaszok, azért még leírom a saját példámat is. Nekem 2 diplomám van + 2 nyelvvizsgám (egy felsőfokú, egy középfokú) + 2 OKJ-s végzettségem, de most a 6. babámat várom. Engem egyáltalán nem frusztrál, hogy "hiába" tanultam (volna), nem érzem így, és örömöt okoz a gyerekeim nevelése. Van egy kis vállalkozásom a gyerekek mellett (gyerekruha üzlet), és még szeretnék még egy diplomát is (szülésznő). Szerintem abszolút nem zárja ki egymást a nagy család és a munka, csak meg kell találni a helyes egyensúlyt.
2013. márc. 1. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!