Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy egy anya...

Hogy lehet az, hogy egy anya nem szereti gyerekét?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Kevés az ilyen anya. De az nem a szeretet hiánya, ha nem kényezteti el, nem ő az egyetlen értelme az életének. Sőt! Ő szereti jól a gyerekét.
2013. febr. 15. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy nem szereti? ismered? mondta?
2013. febr. 15. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk nem akarta. Vagy erőszak áldozata lett, és megtartotta. Vagy ha átverte az apja, és rá emlékezteti. De mindemellett komoly mentális gondokkal küzd, ami miatt nem kötődik a babához.
2013. febr. 15. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem is van egy kisfiam el sem tudom képzelni. Anyám szült 5 gyereket, 10 éve nem látta egyikünket sem. (kishúgunk 2 éves volt, mi neveljük) Nem mondom, hogy nem szeret, de nagyon rosszul, illetve egy férfi mindig többet jelentett a számára mint mi. Bennünk tényleg kiölte a szeretetet, nem jelent már semmit számomra, de úgy gondolom, hogy ő még szeret valahol minket. Csak mint írtam nagyon rosszul. Vannak emberek akik nem anyának valók. Ezeket kellene sterilizálni.
2013. febr. 15. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van.
2013. febr. 16. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!