Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki a párja...

Van itt olyan aki a párja családjánál lakik gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Nagyinál, anyjánál vagy bárki más? Hogy jöttök ki? Mennyit adtok a rezsibe havonta, mennyit segítetek otthon takarítani, mosni, főzni?
2013. febr. 15. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Mi a párpm anyukájánál lakunk!Hát elég nehezen jövünk ki igaz én még csak terhes vagyok nem tudom mi lesz ezután...50 et adunk a rezsibe!Mindent én csinálok itthon mert veszélyeztett terhes vagyok és itthon vagyok nem dolgozom!Remélem tudtam segiteni!
2013. febr. 15. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi is a párom anyukájánál lakunk.

Szerencsére jól kijövünk senki nem szól bele a másik dolgába stb.

Azért költöztünk ide mert anyósom jobb oldalt lebénult és nem bírja mozgatni a kezeit rendesen.Ellátja magát de nem nagyon bírja a takarítást.Nem megy akár hogy próbálkozik.

Mivel ő rokkant nyugdíjas mi pedig szívességből vagyunk itt és mi is vagyunk többen (4 gyerek)ezért minden hónapban mi vásárolunk be és álljuk a számlák felét.

Cserében Ő mindig vigyáz a kicsikre ha el kell szaladnom valahova.

2013. febr. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!