Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak nők, akik mindenáron...

Vannak nők, akik mindenáron szülni akarnak, de nevelni nem képesek, más nők pedig nem akarnak szülni, de nagyon jól bánnak a gyerekekkel. Miért is van ez?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki azért akar, mert körülötte már mindenkinek van, vagy a társadalmi nyomás, ld: szülők, rokonok, esetleg nem olyan lesz az első pár hónap, amilyennek képzelték, aztán inkább lepasszolják nagyszülőknek.

Volt itt pár hete egy olyan kérdés, amitől legszívesebben falnak mentem volna: Ha megszületik a baba, be lehet adni állami gondozásba, majd ha szobatiszta lesz a gyerek, visszakaphatják? Mert hogy annyira büdös a kaki, hogy ők bizony nem büdösítenek, nem pelenkáznak..stb.. -

Én az ilyeneket nem értem meg.

Én nem várt gyerek voltam, apa azóta meghalt, anya meg most kapaszkodna belém, csak azt nem érti meg, hogy az első, és egyben legfontosabb 10év kimaradt az életemből, utána azért vert mert nem kellett senkinek egy gyerekes nő, minek vagyok. Ezt utólag tagadja, én meg nem foglalkozom vele.

2013. febr. 9. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert nagy ez a bolygó, sokféle ember, sokféle nő él rajta. Mindenki másféle. Sokan azt gondolják, hogy ők jobban tudnák csinálni a másik dolgát. Vannak akik nem akarnak megpróbálni bizonyos dolgokat. Olyanok is vannak, akik jól csinálják a dolgaikat. Viszont hibátlan ember nincs. A gyereknevelésre pláne igaz ez.
2013. febr. 9. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!