Esküvői ruha terhesen!?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemsokára esküvönk lesz akkor 20 hetes leszek de fogalmam nincs mibe megyek férjhez:(Mi +2 tanu lesz ott tehát valami egyszerű dologra gondoltam!Fogalmam sincs merre induljek el ruhát keresni!:(Nem akarok drágát se és kölcsönözni se inkább alkalmi ruhát szeretnék!Nagyon el vagyok keseredve hogy nem lesz ruhám:(Tudtok valamit segiteni?Pest megyében lakom!Maglód környékén!De ha netröl tudnátok az is segitség lenne!Köszi!2013. febr. 15. 08:14
2/11 anonim válasza:
Kismama boltokat kellene megnézni mert szerintem már vannak tavaszi ruhák. Vagy valami nagyobb Kínai boltot, most azért elégé divat (szerencsére) az olyan átlagos ruha ami kismamának is tökéletes, így nem a kismama boltban kell 2x annyiért megvenni.
3/11 anonim válasza:
hasonló volt varrattam 13 ezer volt
4/11 anonim válasza:
Bár nem voltam terhes, de én varrónővel csináltattam anno a ruhámat (még olcsóbb is volt, én kerestem hozzá anyagot). Ötletként szerintem valami mell alatt húzott fazont próbálj keresni - sok elegáns megoldás van és biztos nem lesz gond a pocakmérettel.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Én is gondolkodtam kinain remélem találo valamit ezzel a hétvégével együtt 3 hétvégém maradt:)Varrónő anyósom!Amikor megkérdeztem tölle hogy megvarná e nem mondott rá semmit ez igy volt 2-3 alkalommal utánna nem eröltettem a dolgot:(
2013. febr. 15. 08:34
6/11 anonim válasza:
Barátnőm a vaterán fillérekért tudta csak eladni a gyönyörű ruháját.
Nem akarok hülyeséget írni, de a ruha+boleró+cipő együtt nem volt 10ezer Ft.
És tényleg nagyon szép, de egyszerű volt.
Nézz szért a vaterán sztem.
7/11 anonim válasza:
Én júliusban 25 hetesen mentem férjhez. Nekem igazi menyasszonyi ruhám volt. Kismama szabásút akartam, de a kölcsönzős mondta, hogy próbáljak fel pár rendes ruhát. Így egy 2 részes ruhám lett, ami kényelmes is volt. Vagyis szeintem nyugodtan próbálj fel bármilyen ruhát, ami megtetszik, csak a hasad ne szorítsa.
8/11 anonim válasza:
Én is alkalmi de esküvői nagyon szép ruhában mentem férjez, 10 ezer forint volt a ruci, boleróval + cipő hozzá 3500Ft, és nagyon szép, meg van még, én is pont 20 hetes voltam!:)
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Tudsz rolla képet küldeni?:)
2013. febr. 15. 10:57
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező küldtem priviben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!