A tápszeres gyerekek szervezete kevésbé ellenálló, mint az anyatejeseké? Vagy ez csak mítosz?
A fiam 1 éves koráig volt anyatejes, ennek ellenére 4 hóanposan állítólag középfülgyulladása volt - antibiotikumot kapott. Egy évesen (mikor már csak tápszert kapott reggel1 este) elkezdőtött a krupp nála. Bölcsikezdésnél 1 hét bölcsi 1 hét beteg volt. Most 2. éve bölcsis, eddig 2-szer volt beteg a télen.
Lányom anyatejes, fél éves, már kétszer volt beteg, hisz van egy Udvari szállítója...
Ennyit az anyatejről.... lehet, hogy hamarabb gyógyul, bár a mostanira nem mondanám, mert már egy hete beteg...
Én is le lettem cs.szve, mikor tápszer receptet írattam, hogy legalább tavaszig húzzuk ki az anyatejet... hát húzom, húzom, de már nagyon nyűgös, de ha tényleg jó, akkor húzom még valahogy a járvány végéig....
Mindkettő fiam tápszeren nőtt fel, mert nem volt tejem.
Milupa Milumilt kaptak a kezdetektől és egyáltalán nem voltak betegesek. A nagy 5 a kicsi 3 éves, ovisok. Szeptembertől fogva a nagy 1szer volt hányós-lázas, a pici most hörghurutos. De ezen kívül még csak náthásak sem voltak. Előtte években is kb. ilyen tendencia volt.
Szerintem ez nem anyatej-tápszer függvénye, az immunrendszer nem ezen múlik.
ámen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!