Kirúgtak mert hiányoztam a gyerekek miatt, most ilyenkor mi van?
Sajnos nem tudsz sok mindent csinálni, mivel próbaidő alatt rúgtak ki. Gondolom mikor kirúgtak, akkor nem mondták, hogy a gyerek miatt, mert sokat beteg .
Amúgy annyit tehetsz, hogy keresel másik munkát, sajnos ez van Magyarországon.
Én augusztusban megyek vissza dolgozni, fiam szeptemberben kezdi az ovit, ha felveszik. Azt se tudom, hogy fogom beszoktatni, nem beszélve arról, hogy gondolom betegeskedni fog ő is az elején, ami ilyenkor szinte normális is. Én se tudom hogy lesz, mert folyamatos műszakban fogok dolgozni.
Előbb kellett volna a bölcsit kezdeni, és akkor talán nem hiányoztál volna ennyit.
Munkaadóként nekem is olyan alkalmazottra lenne szükségem akire lehet számítani és nem hiányzik.
Kedves kettes! Neked biztos nem dolgoznék, mert úgy gondolom te az a munkáltató vagy, aki kihasználja a munkavállalóját éhbérért, napi 10 órában.
Nagyon sok munkahely nem ad ki munkáltatóit, ha nem dolgozik ott az illető, illetve nem írja meg 3 hónapra előre. Ezt csalásnak hívják, amiért komoly büntetés jár.
Ezek szerint te egy terhes nőt is képes lennél kirúgni.
Gratulálok, egy igazi magyar mentalitással rendelkező munkáltató vagy!
Szia!
8:52 második válaszoló, nagyon Rossz Munkáltató lehetsz én se dolgoznék Nálad!!!!!
Én családi vállalkozásban dolgozom, mivel a Kisfiam elég beteges, én is összevissza tudok menni dolgozni.
Nagyon sajnálom a Kérdezőt, remélem mihamarabb sikerült másik munkahelyet találnia, és azt is remélem, hogy a Bölcsibe segítőkészek lesznek és addig nem függesztik fel a gyermeket, beveszik, hogy tudjon munkát találni az Anyuka!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Ja, csak a dolgozó munkavállaló és jogokkal rendelkezik. Téged elég sokminden miatt fel lehetne gondolom jelenteni.
Mert aki a munkáltatóiban csal, az másban is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!