Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kirúgtak mert hiányoztam a...

Kirúgtak mert hiányoztam a gyerekek miatt, most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Próbaidőt töltöttem, sajnos nincs pénzem bébiszitterre, nagyszülők nincsenek és a kisebbik gyerekem bölcsibe bekerülve elég beteges így is hamarabb küldtem sokszor a bölcsibe mint kellett volna (érzésem szerint nem volt még gyógyult teljesen) és most elküldtek tudom próbaidő alatt megtehetik, dehát mi lesz így velünk? Ne is dolgozzak amíg hozzá nem edződik a közösséghez? Az orvos szerint az első év ilyen rossz közösségben utána jobb lesz, dehát munka nélkül meg nem járhat közösségbe sem.
2013. febr. 14. 08:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy ilyen esetben mind a két félnek keresnie kell a megoldást. A munkáltató ha van mód, engedje meg hogy anyuka otthon dolgozzon, vagy később dolgozza le a lemaradást túlórában, esetleg kicsit változtasson a munkarenden. Persze anyukától is elvárható, hogy tényleg csak indokolt esetben hiányozzon, ne lógjon beteg gyerekre hivatkozva. De az, hogy egy gyerek megbetegszik bármikor előfordulhat. Én még itthon vagyok a kisfiammal, de ha bölcsiben sokszor lenne beteg próbálnánk apukával felváltva hiányozni, olykor a 200km-re lévő nagyszülőktől segítséget kérni, meg szerencsére az én munkám olyan, hogy egy részét itthon is tudnám csinálni. Azzal én is egyetértek, hogy olyan munkakörben ahol csak egy dolgozó van, mint egy kisebb boltban, nem megoldható a sokat hiányzó helyettesítése.
2013. febr. 14. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!