Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevállaalnátok a babát tanulás...

Bevállaalnátok a babát tanulás alatt? Lent

Figyelt kérdés

Már benne van a párom a korban ezért döntötttünk igy, mások véleményére, tapasztalatára kiváncsiak vagyunk, hogy ez kivitelezhető-e.

Már évek óta nem találok munkát, ezért nem vállaltuk eddig a babát, ragaszkodtam hozzá, hogy előtte dolgozzak valamennyit. Most lenne egy lehetőség 1 éves rendezvényszervező tanfolyam, amit a munkaügyi intéz, el szeretném vállalni. Ez alatt tudnék pénzt félre tenni és arra gondoltunk hogy közben elkezdenénk próbálkozni a babával. És ha szerencsénk van és elsőre sikerül ugy tervezzük hogy kb 8 hónapos terhes lennék a tanfolyam végén. Szerintetek ez sikerülhet? Nehéz tanulni állapotosan? Csak rajtam múlik hogy bevállalom-e de még nem voltam terhes, nem tudom milyen. Magával a tanulással nincs gond szerencsére könnyen fog az agyam, de nemtudom terhesen birnám. Bocsi ha hosszú lett, sajnos nincs kivel megbeszélnem.

2013. febr. 14. 20:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 3. év után majd szül még egyet, és azt hiszi ezzel megoldva.
2013. febr. 14. 21:28
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
De utána nem kel pelenka meg ilyenek :) Meg tápszer ami 20.000.- Egyben,
2013. febr. 14. 21:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem kell pelenka de kell ovi mert előbb utóbb dolgozni is kell, és ételre is elmegy annyi mint tápszere.
2013. febr. 14. 21:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne adja az ég de mi van ha a nagyival történik valami és többet egy fillérrel sem tud titeket támogatni?

Mind a ketten keresetek normális állást ami legalább minimálbért fizet, aztán utána vállaljatok babát. A párod kifogása elég nevetséges, inkább éhezzen és nélkülözőn egy gyerek mint, hogy ő ne legyen fiatal kispapa.

2013. febr. 14. 21:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Tanulás alatt be. Egyetemre járok, 6 hós a fiam, van még egy év. Sikerült jól tanulnom, ösztöndíjam is van. Nálatok a pénz a gond. Ahogy mások is írták, nem fogtok tudni ennyiből megélni, mi 3-an kb. havi 200-ból élünk, anyum sokszor főz nekünk, mert úgy van vele, ahol jut háromnak, jut még kettőnek is, nagyim is szokott segíteni, de hát havi 50.000 plusz a te gyes és családid... Éhen halnánk valószínű. Ha vannak dolgok a gyereknek, amiket nem kell megvennetek, mint kiságy, ruhák stb. az sokat segít, amúgy nem lesz elég pénzetek.
2013. febr. 14. 21:45
 16/27 A kérdező kommentje:

Jó hogy senki nem a kérdésre válaszol...

Csak egy gyereket szeretnénk amugy, és a nagymamám nem pénzel támogat, hanem azzal amit ültet tavasszal, és elteszi télre. Nem tudom miért olyan hihetetlen hogy meg tudunk élni ennyi pénzből, nincs dőzsölés de azért éhezés sincsen! És higgyétek el ha lenne munkahely már rég ott hagyta volna ezt az állást, sok ismerős van mégse tud senki munkát adni, ajánlani, de szinte mindenki munkát keres...

2013. febr. 14. 21:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, írd már le légyszi, hogy mennyi a rezsitek?

fűtés, villany, víz... ?

mennyit költötök havonta ételre?

2013. febr. 14. 21:51
 18/27 anonim ***** válasza:
Én így ezek mellett a feltételek mellett nem vállalnék gyereket. Az más lenne, ha becsúszna, akkor meggondolnám, mit tegyek, de "direkt" nem vállalnám.
2013. febr. 14. 21:51
 19/27 anonim ***** válasza:
Én megértelek hiszen ugyan ebbe a helyzetben vagyok még is megvan mindenne a kislányomnak mert az ő pénze az az ővé 35.000 Ft ott kapok rá havonta 20,000 elmegy a minden napi szükségletekre 15.000 marad a játékokra rucikra. Mi sem éhezünk, sem dözsölünk, 6 hónapos a kislányom és egy kicsit sem bánom hogy van sőttt. És nem luxusban vagyunk de mindenne megvan!
2013. febr. 14. 22:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem azt is kalkuláld bele, hogy mi van, ha valami gond lesz a terhesség alatt és nem tudod befejezni a tanfolyamot? Ezer lehet! Vérzéssel befektetnek, utána szigorú fekvés pl. én 8 hónaposan már kórházban voltam, hetekkel idő előtt szültem. Semmiképpen nem vállalnám, túl sok a bizonytalan tényező.
2013. febr. 15. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!