Meg lehet állapitani az AFP vizsgálatból hogy fiu vagy lány?
Figyelt kérdés
Ha igen mit kell nézni?2013. febr. 13. 12:40
2/8 anonim válasza:
Uh-t. mivel az AFP 16-ik hét körül van ha ekkor a doki UH-t is csinál akkor már elég jól megtudják mondani, hogy mi lesz.
Vérételböl nem lehet megállapítani.
3/8 A kérdező kommentje:
Oké:)Köszi!:)Tegnap voltam UH-n és a doki majdnem hogy le... hogy ezt ilyenkor még nem lehet látni...jol van mondom ha ö mondja...legközelebb 4 hét mulva megyek az meg olyan soká lesz:(
2013. febr. 13. 12:46
4/8 anonim válasza:
Jó géppel már meg tudják azért mondani, de van benne hibalehetőség, lehet, hogy biztosra akart menni. 18. héten nekem már 100%ra mondták
5/8 A kérdező kommentje:
És téged pl a 18.hétre visszarendelt?Vagy elmentél másik dkihoz?mert nekem legközelebb a 20.héten kell mennem
2013. febr. 13. 12:50
6/8 anonim válasza:
Nem!
De nekem a 12.héten 75%-ra mondta a doki, hogy fiú az Istenhegyi géndiagnosztikán. /10év után 35évesen estem teherbe/
16hetesen pedig már 100% volt
7/8 A kérdező kommentje:
Értem!Köszi!:)
2013. febr. 13. 13:14
8/8 anonim válasza:
Én eleve 16 hetesen uh-n nem is voltam, csak 12 és 18 hetesen. 12 hetesen nem mondtak semmit, 18 hetesen pedig kérdezték, hogy akarom-e tudni a nemét és akartam, meg is mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!