7 hetes terhesség negatív teszttel?
Figyelt kérdés
Rendszertelen menstruációm van, januárban kimaradt. Teszteltem 2x és negatív lett. Védekezés volt, 7 hetes körül lennék ha terhesség van.. szerintetek lehet rá esély? Nem szeretnék babát! Csak kicsit meg vagyok ijedve így hogy januárban nem jött.. hasam szokott fájni, de se mellfeszülés se kívánós nem vagyok. Nagyon idegesít..2013. febr. 12. 16:51
1/8 anonim válasza:
Ha a teszt negatív, nem vagy terhes!
A rendszertelen mensit kezelik?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem nem kezelik, nem voltam még nőgyógyásznál.
2013. febr. 12. 17:04
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy elvégzek még egy tesztet, ha az is negatív akkor ellátogatok. Soha nem voltam még.. arra lehet esély hogy negatívakat tesztelek és mégis babás vagyok?
2013. febr. 12. 17:10
5/8 Jégtánc válasza:
Nem túl nagy a valószínűsége.Most már nagyon jó,érzékeny tesztek vannak.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Holnap tesztelek.
2013. febr. 12. 17:41
8/8 A kérdező kommentje:
Negatív :)
2013. febr. 28. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!