Van valakinek negatív tapasztalata a terhesség alatti hajfestéssel kapcsolatban?
Nekem semmi negatív nem volt, a hajam szép volt, nem lettem allergiás sem, befogta rendesen.
A gyermekem viszont ekcémás lett, azóta is bennem van, hogy talán én segítettem hozzá a hajfestéssel? 10 éve még nem voltak ilyen kímélőek a hajfestékek...
Most azt mondják az orvosok, hogy maga a hajfesték nem árt, csak a gőze, tehát jól szellőző helyen kell festeni.
Ja, és a kisfiam is makk egészséges, már 3 éves.
Amúgy a fodrászommal kottára egyszerre voltam terhes, ő végig dolgozott terhesen is, plusz neki is festve volt a haja, az ő gyereke is egészséges. Megvitattuk ezt anno, elég alaposan utánanézett a dolgoknak.
Nem fogta be a festék - amit 3 éve 1,5 havonta minden alkalommal használok. Felkentem ugyanúgy, fenn hagytam és mintha meg sem történt volna. :)
Kétszer egymás után. Azóta nem festem.
Szia.
Nekem egy árnyalattal sötétebb maradt. Ezen kívül semmi gond nem volt vele, legközelebb világosabb festéket kentünk rá.
Én fekete hajfestéket használok és több ismerősöm is mondta, hogy a feketében van a legtöbb "méreganyag" (?) vagy káros anyag ezért terhesen csak bemosót vegyek. Fodrásztól nem kérdeztem meg mondjuk.... Minden esetre én bemosót vettem (Palette kékes-fekete) és tök jó színe lett, elég tartós is volt.
De szülés után (mikor még szoptattam) befestettem rendes tartós hajfestékkel is.
Én olyat hallottam, hogy mensi alatt van akinek nem fogja be a festék, de itt olvasom először hogy volt akinek terhesen sem fogta be. Érdekes dolgok vannak, nem is gondoltam volna :O
Én terhesség alatt is festettem, bár nekem meg ritkán kell, mert barnáról barnára festem, csak az eredeti színem az olyan seszínű és szép barnra szoktam, viszont nekem meg nem kell havonta festeni, mert nem lehet látni ha elkezd lenőni.
Szóval én 3 havonta festettem, normál festékkel és annyira szellőztettem,hogy majd bele fagytam:) Amúgy a szám elé is tettem maszkot(meg orr elé is persze), mert nekem marta a légcsövem az ammónia mindig)....szóval ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!