Miért kell nekem magyarázni, hogy nem akarok a gyerekem mellé kutyát?
Egy ismerős anyuka nemrég megkérdezte,hogy vannak kiskutyái, kell-e! Mondtam,hogy nem, mert SZERINTEM nem biztonságos a gyerek mellé! Legalábbis én nem vennék a gyerekem mellé, de aki vesz, az meg az ő dolga!
Szabályosan lehülyézett,hogy a kutyát csak úgy kell nevelni és nem lesz gond!
Hát azért ezzel vitatkoznék! Egy ismerős gyerekének azért ugrott neki a 8 éves kutyájuk, akivel pedig együtt nőtt fel a gyerek, mert a kerítés megsértette a hátát a kutyának, ami nem látszott, a kicsi meg odanyúlt és rákapott! Össze kellett varrni a kezét!
Egyszerűen én úgy érzem,hogy mivel pár másodperc alatt meg lehet a baj, nincs energiám,hogy állandóan ott legyek majd közöttük!
Nem értem miért nem lehet ezt tiszteletben tartani?
Köszi!
Hát én továbbra is úgy gondolom, hogy akár milyen jól nevelt, a kutya akkor is kutya. És hiába jól nevelt, ha fáj valamije, megsérül stb. Akkor bizony még egy ember is ösztönből cselekszik, nemhogy egy állat!
De ettől függetlenül, aki bemeri vállalni, az az ő döntése. Az enyém meg az,hogy nem! Csak nem értem,hogy miért ennyire erőltetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!