Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 37 évesen öreg vagyok egy...

37 évesen öreg vagyok egy második gyerekhez?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem igen, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szeretnénk még egy gyereket, de úgy érzem már olyan öreg vagyok, habár kinézetre mindig sokkal fiatalabbnak néznek, olyan 30 körülinek. Attól félek, hogy a baba körüli teendők sokkal nehezebbek lesznek, mint az elsőnél voltak. Vegyesek az érzelmeim, hol akarom, hol nem, és csakis emiatt. A férjem nagyon szeretné, és én félek vele közölni az aggodalmaimat.
2013. febr. 11. 16:25
1 2
 11/16 Jégtánc ***** válasza:
38 évesen szültem a 3. gyermekem.Nem érzem magam öregnek hozzá egyáltalán:) Egyáltalán nem nehezebbek a baba körülötti teendők,én legalábbis most élvezem igazán:) Fiaim már kamaszok.Türelmem és hozzáállásom is más lett mint fiatalabb koromban.Nem vagy öreg hozzá.Viszont csak akkor vágjatok bele ha 100%-ban biztos vagy.Ezt csak te egyedül tudod eldönteni.Mindenképp beszélj az aggodalmaidról a férjeddel,hiszen ha mégis tervezitek akkor azt is együtt teszitek.
2013. febr. 11. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is, ha lenne 2. baba, akkor kb. 36-37 éves koromban kellene szülnöm. Én nem vállalom be, nekem nem menne már.
2013. febr. 11. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Elsőt várom júliusra, 34 leszek most márciusban, s még szeretnék 1-et minimum. :) A nagy Ő-met 28 évesen találtam meg. Barátnőm 35 évesen szülte a 2.-at, 37 évesen a 3.-at. És nem öreg ő sem. :)
2013. febr. 11. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 37 évesen várom az elsőt.Nem így terveztem,így jött össze,és nagyon várom már,hogy anya lehessek:)Megfiatalít ez az egész,nem érzem magam öregnek,és csodás évek várnak rám,legalábbis remélem:))

36 hetes kismama

2013. febr. 11. 20:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 37 évesen nem vállalnám már (most 31 vagyok). Inkább később rossz szerintem, amikor már kamaszodik a gyerek, hogy idősek a szülei.
2013. febr. 11. 21:02
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, és a biztatást.

Az visz bele a dologba, hogy jópár év múlva azt mondhatom, hogy van két nagyobbacska gyerekem és nem csak egy. És ha csak egy lenne, akkor biztos az emésztene jópár év múlva, hogy milyen hülye voltam most, hogy nem vállaltam. A nehézség amitől most félek, az meg úgyis elfelejtődik addigra, persze jön helyette más új. Szóval még eldöntöm, de már nem várhatok sokáig a döntéssel.

2013. febr. 11. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!