15-16 hetes kismamik hogy vagytok?
szia!!
én még csak most leszek pár nap múlva 15 hetes de ha nem baj írok :)
jól vagyok, pocakom már eléggé látszódik és a 12.- uh megtudtuk hogy kisfiunk lesz :)
hátsó fali lepényem van, és néha-néha érzem a mozgolódását de nem rendszeresen :))
És Te hogy vagy kedves kérdező?
Sziasztok! Holnap töltöm a 15. hetet... Utoljára január 23.-án voltam genetikai UH-n, akkor kisfickónak mutatta magát, aztán majd kiderül. :) Pénteken megyek ismét dokihoz, bevallom nem kicsit félek, hogy minden rendben van-e.. Hogy egyáltalán él -e. Rossz, h nem tudom kontrollálni... :( AZ előzőm missed lett, igaz 11+5-ön állapította meg az orvos. De valahogy még most sem tudom felfogni, hogy most valóban várandós vagyok. Talán ez egy mérföldkő lesz. Bár a 12 hetesre is azt hittem.. hogy utána majd megnyugszom..bár akkor szabályosan rettegtem , hoyg minden oks lesz-e . Befogtam a szemem, amíg nem hallottam a doktornőtől, hogy "ott dobog a pici szíve"... :) Szóval , örülnék ha már péntek du. lenne. :-/
Nem éreztem még semmit, a hasam talán dudorodik vamennyire, de elég széles a csípőm, meg van rajtam egy csöpp felesleg is, úgyhogy sztem csak én látom vmennyire... :)
Hát ennyi így elsőre. :)
K.
Szia! Én 15+1 hetes vagyok, és a múlt héten szerdán derült ki, hogy kisfiúnk lesz! :)))) genetikai vizsgálaton kértük, hogy mondják meg, így ez 100%-os. A hasamon most kezd látszódni, de csak, ha olyan ruhában vagyok.
Nyugodt babavárást mindenkinek!
Na akkor maj írd meg miújs! Meg ha van kedvetek itt ragadtahtunk beszélgetni.. :) Én örülnék neki.
Ki mikorra van kiírva ?
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!