Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is kiszokott készülni...

Másnak is kiszokott készülni a dereka?

Figyelt kérdés

2 gyereket szültem 2 év alatt.

Olyan szinten fáj a derekam, hogy ki se tudok egyenesedni. Ilyenkor krémmel, orvosáltal felírt gyógyszerrel kezelem magam. Viszont 3 hetente lép fel a fájdalom. Tapasztalatokat várok.

2009. szept. 5. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem két gyerek nélkül is kész van a derekam: el van meszesedve az alsó rész a gerincemen. Szerintem vizsgáltasd ki magad alaposan egy rheumatológussal, mivel lehet pár oda, hogy fáj, és még egy darabig szükség lenne a gerincedre/derekadra, egészségesen!! A krém nem gyógyit, csak fájdalmat csillapit, ami gyógyit, az az úszás, a gyógytorna, a gyulladáscsökkentő injekciók, stb. Ne fogadd el, mert 10 év múlva nem fogsz tudni mozogni, foglalkozz vele!
2009. szept. 5. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy babám van, most 3 hónapos. Gerincsérves vagyok és emiatt szenvedek a derékfájástól. Megviseli a derekemat a baba cipelése, pedig még csak 6,5 kg.

Én minden második nap gerinctornázok, ez az egyetlen ami segít. Korábban non-steroid gyulladáscsökkentőket és fájdalomcsillapítókat szedtem időnként, de mivel szoptatok, gyógyszert nem szedhetek.

2009. szept. 17. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon fáj a derekam az én babám most 20 hetes de iszonyu fájdalmaim vannak a cipelésétől.

Utolsó!

Milyen gerinctorna gyakorlatokat csinálsz, leirnád? Köszi!

2009. szept. 17. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak írtam e-mailt a tornával kapcsolatban.
2009. szept. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!