Magánrendelés vagy SZTK? Ki hova jár és miért?
Én egy régi ismerősömhöz járok magánrendelésre,nem is akart pénzt elfogadni,de mondtam tegye el,ennyit megérdemel,mert tényleg hihetetlenül rendes,mindent megnéz,elmagyaráz stb:)
Az sztkban ezt a türelmet és kedvességet nem biztos,hogy megkapnám,ismerem az összes dokit a kórházban,nem nagyon bízom bennük:SAmikor megbeszéltük,hogy mi és hogy legyen majd,mondtam neki,hogy ha nem lesz baj,mmint progis császár véletlenül akkor inkább szülésznőt fogadnék,mert mégiscsak ő van velem,de szeretném azt is ha ő is bejönne mert az ő tudásában is bízom és azért ha bármi baj van rá merném bízni a lányom és a saját életem:)
én sima nődokis vizsgálatra eddig magándokihoz jártam(mert a família oda jár-és én ideköltözve azt sem tudta mi hol van)majd terhes lettem,és a 2.alkalom után azt mondtam ELÉG volt!Tiszta bunkó,és "gyógyszerszponzor" volt,legalább 5fajta vasat írt ki,+ mindenféle vitamint...és a legszebb,hogy semmi tünetek ellenére a 10hetesen már táppénzre akart küldeni.Így váltottam az SZTKásra,akihez körzetileg tartozom..Igaz a 8hónap alatt csak 3x látott ő,mindig valaki helyettesítette,de ennek is megvolt a + hatása.Nagyon sok orvost megismertem,és így hogy nem volt fogadott dokim,nagyjából tudtam,kik lehetnek a szülésnél.persze vadidegent kaptam,de nem éreztem semmi hátrányát,hogy nem volt fogadott.
most ha lesz 2.baba,akkor viszont magánrendelésre fogok járni,mert a simán nagyon sokat kell várakozni,és ugye azt egy gyerkőccel,aki most 10,5hónapos nem nagyon lehet.és ha beválik,akkor meg is fogadom.
08:37- nek igaza van, pont erre gondoltam én is, amit írtál! Ha választanom kell, hogy a lakástörlesztőt fizessem be v. a dokit pénzeljem, nálam nem kérdés, hogy a fedél a családom felett meglegyen!! De ha lenne sem költenék magánorvosra meg szülészre, mert van nekik fizetésük minden hónapban, és nem a doki szüli meg a gyereket helyettem, nem ő "szenved" meg érte, hanem én, akármennyit is tennék neki a borítékba.
09-05 16:08-as válaszoló
Köszi a válaszokat. Jöhet még, mert érdekes dolgokat olvastam. Pl. nálunk az SZTK-s rendelésnél nincs olyan hogy időpontra mész. Be kell ülni a rendelési időre és kész. Mindíg sokan vannak. :( Nekem most van pénzem magándokira, de volt amikor nem volt. Időpontra megyek hamar végzek és délután van magánrendelés ami nekem jobb. SZTK 8-14ig van. 14kor még bőven a melóban vagyok és most sokat kell járnom úgyhogy az éves szabin már simán elment volna rá.
A lepontozásokkal pedig nem kell foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!