Magánrendelés vagy SZTK? Ki hova jár és miért?
Első babámat várom,magándokinál kezdtem,de ott is hagytam,SZTKzok újabbann.
Én kis naiv azt gondoltam,ha majd magánhoz járok,foglalkozik velem,velünk,lehetnek kérdéseim,és azokra válaszok is,de azt végképp nem gondoltam volna,hogy 2-3 hetet is kell várnom mire sikerül bejutnom hozzá egy vizsgálat erejéig,ami teszem hozzá max 10 perc volt mindig.
Hát köszönöm,másra is tudom költeni azt a pénzt.Valószínűleg rosszul választottam :(
Csütörtökön voltam először SZTKs terhesrendelésen,ahová másnapra kaptam időpontot,időben sorra is kerültem és a doki végtelenül kedves volt,és türelmesen válaszolt a kérdéseimre.Persze annak is vannak hátrányai,a tömeg miatt,de ki lehet bírni
SZTK-s nőgyógyászat, majd terhesgondozás -anyagi okok miatt.
Szülés valószínűleg ügyeletesnél ugyanezért.
9:05-ös, szerintem menj vissza az sztk-ba, ha ott elégedett voltál :)
második voltam
Én is magán rendelésre szavazok.Sokkal jobban figyel rád a doki, persze ez orvos függő!(de aki meg nem foglalkozik veled oda nem is kell elmenni!)
Nekem nagyon sokat jelentett, hogy nem kellett órákat várni,ha berendelt a kórházba UH-ra vagy laborba vagy bár mire azonnal sorra kerültem.Nehezen jött össze a babánk,ráadásul magas vérnyomás, vizesedés...stb és bármikor felhívhattam ha problémám volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!