Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 19 hónapos megkésett mozgású...

19 hónapos megkésett mozgású kisfiam van, jön a tesó,27 hónapos lesz a nagyobb kell e tesóbabakocsi ha sokat megyünk sokat babakocsizunk?

Figyelt kérdés
Már rendbe jött a mozgása mondjuk még kis bizonytalan néha és hosszasan nem igazán tud sétálni. Viszont méretre meg elég nagy gyerek, vagyis inkább magas. Nem lesz "ciki" hogy ekkora nagyfiú még babakocsiban ül? Októberben jön a kicsi szóval így télire amikor nem annyira sétálós az idő mindenképp praktikusnak érezném hogy "egy helyben" vannak ketten. De a fiam már viszonylag nagy lesz. Most jelenleg 90 centi.
2013. febr. 6. 14:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Bár nem vagyunk budapestiek lehet felmegyek megnézni, nem nehéz irányítani így a plusz üléssel? Mert ha jól látom akkor a babakocsi tolókarjánál kell tolni, nem lesz így féloldalas a terhelés?
2013. febr. 7. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:

A Buggypodos vagyok. Nem nehéz tolni. Ha teljesen sík helyen vagyok (pl. jól leaszfaltozott út, járda, bevásárlóközpont), akkor elég a babakocsi tolókarját tolnom, és siklik az egész kütyü. Ha göröngyösebb az út egy kezemmel a babakocsi tolókarját, a másikkal a buggypodét fogom, és tolom. A buggypod kerekének (legalábbis az Io-t) a magasságát lehet változtatni. Ez mondjuk a babakocsivá alakítás miatt is van. Ha pótülés, akkor hosszabb keréktartó rúd kell, míg babakocsiként rövidebb.

Amúgy azért is döntöttünk emellett, mert amikor a kicsi is nagyobb lesz, akkor elég lesz ezzel a kis kütyüvel nyomulni, ami összesen 3,5kg, és kicsire (darabjaira) szétszedhető.

Mondjuk azért érezhető, hogy ennek kicsi a kereke, főleg amikor 2 külön kocsi. Könnyebben elakad, még a villamossín melletti kátyún is megakadtam a múltkor.

2013. febr. 7. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!