19 hónapos megkésett mozgású kisfiam van, jön a tesó,27 hónapos lesz a nagyobb kell e tesóbabakocsi ha sokat megyünk sokat babakocsizunk?
A Buggypodos vagyok. Nem nehéz tolni. Ha teljesen sík helyen vagyok (pl. jól leaszfaltozott út, járda, bevásárlóközpont), akkor elég a babakocsi tolókarját tolnom, és siklik az egész kütyü. Ha göröngyösebb az út egy kezemmel a babakocsi tolókarját, a másikkal a buggypodét fogom, és tolom. A buggypod kerekének (legalábbis az Io-t) a magasságát lehet változtatni. Ez mondjuk a babakocsivá alakítás miatt is van. Ha pótülés, akkor hosszabb keréktartó rúd kell, míg babakocsiként rövidebb.
Amúgy azért is döntöttünk emellett, mert amikor a kicsi is nagyobb lesz, akkor elég lesz ezzel a kis kütyüvel nyomulni, ami összesen 3,5kg, és kicsire (darabjaira) szétszedhető.
Mondjuk azért érezhető, hogy ennek kicsi a kereke, főleg amikor 2 külön kocsi. Könnyebben elakad, még a villamossín melletti kátyún is megakadtam a múltkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!