19 hónapos megkésett mozgású kisfiam van, jön a tesó,27 hónapos lesz a nagyobb kell e tesóbabakocsi ha sokat megyünk sokat babakocsizunk?
Engem nem érdekelne, hogy 27 hónaposan babakocsiba ül. Ha muszáj, muszáj.
Viszont, nekem volt tesókocsim. Az első rész nem olyan hű de nagy, a 1,5-2 évesem pont elfért benne. Nagyobb gyereknek nem biztos, hogy kényelmes. 15 kg-os szerintem tuti nem fér bele, az a határ, ameddig lehet használni. Ha vesztek kocsit, mindenképp nézd meg, milyen tágas az első rész.
De ha már rendbe jött a mozgása, akkor lehet hogy testvérfellépő is elég neki, olyat is lehet kapni, amire le tud ülni a gyerek.
Hát igen csak ugye ezek nem olyan olcsók nem akarnám az utolsó pillanatra hagyni persze még ráérek. Igen nekem is ez a gondom hogy lehet bele se férne?? Súlyra nagyon vékony amúgy 10.5 kiló de hát 2.5 évesen biztos még magasabb lesz ennél is mint most már most is 2-2.5nek nézik.
Az a baj hogy most éppen álldogálni se tud sokáig tehát a fellépő se annyira jó...egyenlőre.
Nálunk pont 2 év a korkülönbség. Nem vettem tesókocsit, mondván minek, majd jön a lábán. Hát nem jön a lábán. Előszedtem a testvérfellépőt, de nem hajlandó ráállni. Így aztán vettem használtan egy tesókocsit, most azt használjuk és nagyon szuper!! Most 27 hós a gyerekem. Sz*rom le, hogy ciki vagy sem. Imádom ezt a tesókocsit, könnyű tolni, irányítani és mindkét gyereknek jó. Ráadásul nekünk muszáj lemenni minden nap, mert van még egy ovis is. Amíg nem volt meg ez a kocsi, kínszenvedés volt, mert a 2 éves nem volt hajlandó jönni, sokszor le is ült, rosszabb esetben le is feküdt a földre.
Amúgy kapom a beszólásokat rendesen, hogy így majd nem is fog megtanulni gyalogolni, mert hozzá lesz szokva, hogy tolom a valagát. De nem érdekel, nem foglalkozok velük. NEkem így jó. Neki is jó.
Előző vagyok, amúgy még rengeteget változhat a fiad októberig! Én a helyedben megnézném, hogy mit csinál gyaloglás terén augusztus-szeptemberben és ha még mindig imádja a babakocsit és nem szeret még mindig sétálni, akkor nézelődj tesókocsik után!
Én kitaláltam, hogy szeretnék egyet, és másnap már lett is :) Tele vele a vatera/teszvesz!
Mienk Graco, nagyon klassz! Egymás mögöttiek az ülések, így a picibabám hátul védve van, a nagy meg kényelmesen csücsül elöl! Befér a liftbe is és eddig minden üzletbe is befértem vele!
Szia!
Szerintem nem gond, ha bő 2 évesen még babakocsizni fog. A muszály nagyúr. Ha esetleg meg is táltosodna mozgásilag, akkor sem biztos, hogy bírni fog egy hosszabb kiruccanást, arról nem beszélve, hogy képesek egy pillanat alatt valami hajmeresztőt produkálni, és akkor jó, ha van egy hely ahova beteszed és mehettek.
Nekem a nagy 26 hónapos, most szoktatgatjuk a sétához, de viszem a pótülést (kvázi egy oldalkocsi, amit a babakocsihoz kell csatlakoztatni), hogyha elfáradna, akkor pihenjen. Én meg addig is haladok. Ha meg időre kell mennem valahova, akkor beteszem, és majd később ki, de nem akarok 1,5 órával hamarabb elindulni, hogy időben odaérjünk, mert neki a 10 perces séta a buszmegállóig 20 perc.
A fiam amúgy szintén későn kezdett járni, és még kényelmes is volt. Most érzett rá a sétára, de pl. egymás utáni 2 nap menés, még sok neki, akkor bizony kell a pótkocsi.
Szerintem kezdj el nézelődni, hogy ha esetleg mégis kellene a kocsi, v valamilyen fellépő/testvérülőke (gyűjtögetni el lehet kezdeni rá), akkor tudd, hogy milyet vegyél, mert van pár a piacon. (tudod-e dönteni, elég nagy-e a hátsó ülés, befér-e kocsiba, liftbe, kényelmesen rá tud-e állni a fellépőre, és tudod jól tolni, stb.) Én pl. azért is döntöttem a pótülés mellett, mert a tesókocsit, nem bírtam megdönteni padkázáshoz, és pici volt több típus hátsó ülése is (ledöntve 60-70 cm). A lányom 5,5 hósan 65 cm, még a "régi babakocsi" mózese bőven jó neki. A fiam is nagy, ő most kb 95 cm, és 13,5kg, és téli menetben (anorák naci, vastag kabi) teljesen jól elfér a pótülésen, aminek kb 42cm széles az ülőfelülete. Olyan vagyok a pótüléssel mint egy ikreskocsi, csak a keskenyebb ajtók problémásak, de oda is be tudok menni úgy, hogy nagyot lekapcsolom, ajtón be és visszatesz (nagyot mondjuk kiveszem olyankor).
8-as vagyok. Ez a testvérülőke a Buggypod. Nekem az Io verziója van. A legtöbb babakocsihoz lehet csatlakoztatni, leginkább olyanokhoz, aminek oldalt van 2 függőleges v. olyasmi rúdja a vázon, lehetőleg nem túl vékony.
NEkem egy Dorjan Danny Sportom van, ehhez van rögzítve a tartóbilincs.
Az Io nagyobb mint a Smorph, és külön megvásárolható tartozékokkal külön babakocsiként használható.
Mi mondjuk használtan vettük az ülőkerészt, de semmi baja nem volt. A kiegészítőt egy bp-i boltban vettem meg. Így ha valakivel együtt megyek, akkor van 2 kocsi, ha egyedül akkor összeteszem.
Mondjuk újonnan nem olcsó, de esetleg külföldi oldalakon érdemes nézelődni, mert pl. a mi Io-nk csomagdíjjal kevesebbe került volna (ismerős hozta be), mint itthon a vadiúj Smorph.
Ha élesben meg szeretnéd nézni a Bababoo-ban lehet kapni mindkét fajtát Bp-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!