Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fog változni a párom ha...

Fog változni a párom ha nagyobb lesz a gyermekünk?

Figyelt kérdés
Az a problémám h a párom nem sokat foglalkozik a 3 hós fiúnkkal.Amikor itthon volt szabin akkor is csak a gép előtt ült egész nap.Azt hittem h fog majd segíteni, játszik majd vele, beszélget neki de nem...Én arra gondolok h azért mert még nem igazán tud vele mit kezdeni.Remélem h ha már nagyobb lesz akkor fog majd vele foglalkozni(fogócskázni, focizni, bicajozni stb...)Volt vki hasonló cipőben?Megváltozott a párja?
2013. jan. 15. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
talan ha nagyobb lesz...de azért azt hozzáirom nálanunkn em igy lett már nem cska ö gépezik hanem a lányom is...relative gépezne ha engedném detilto listan van :) 2.5 éves
2013. jan. 15. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen ismerősöm. Nem fog változni sztem.!
2013. jan. 15. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem állsz a sarkadra (vagy inkább az övére) MOST, akkor igen valószínűtlen, hogy később javuljon a helyzet.

Még nem tud vele mit kezdeni... Később tudod mi lesz? "Eddig sem tudtam vele foglalkozni (vagy nem volt rá időm), és különben is, Te értesz hozzá, Te neveled." Na, ez lesz.

2013. jan. 15. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A 3-nak van igaza. Megszokja, hogy mindent te csinálsz a gyerek körül és csak te foglalkozol vele. Eszébe sem fog jutni, hogy másképp is lehet.
2013. jan. 15. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem fog változni, hacsak rá nem veszed egy kis csellel. :)

Pl. amikor épp ott vagy a babával mond neki, hogy a mosdóba kell menned és nem akarod egyedül hagyni.

Vagy szólj neki, hogy egy fél órára el kell ugranod valamiért addig vigyázzon a gyerekére. :)

Ezeket persze ne hirtelen de minden nap egy picivel többet csináld úgy, hogy Vele legyen kettesbe.

Egy idő után már maga fogja igényleni, hogy a babájával legyen. A férfiak többségét rá kell ébreszteni, hogy a picinek Rájuk is szüksége van.

5 hós baba anyukája

2013. jan. 15. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

lehet szerencséd lesz,nálunk nem változott semmit.mikor ilyen kicsi volt,mint a te fiad,akkor azt mondta,nem tud mit kezdeni vele.most már 3 éves,de ha a férjemnek van kedve 10 percet foglalkozni vele,akkor leül,valamit csinál vele,ha nincs,akkor pattintja a gyereket.a fiam meg könyörög neki,hogy menjen vele játszani.

azt szoktam mondani neki,hogy tartson ki,kb 3 év és már nem fogja igényelni a társaságát.

2013. jan. 16. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Bakker szörnyű apák vannak. Az ilyenek még gyerekek, semmi felelősség érzetük. Gusztustalan sztem.
2013. jan. 16. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!