Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti mért haragszotok...

Anyukák! Ti mért haragszotok azokra a nőkre, akiknek nincs gyerekük és lehet nem is akarnak soha az életben?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 17:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem haragszom rájuk.
2013. febr. 5. 17:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Csak azért merült fel bennem ez a kérdés, mert itt nagyon sok rosszindulatot tapasztaltam ezen a téren.
2013. febr. 5. 17:29
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem kell általánosítani.

Nekem van 3 gyermekem, mindig is szerettem volna családot, 16 évesen már alig vártam, hogy vége legyen az iskolának, és családot alapíthassak:)

Én egyáltalán nem vetem meg azt, aki nem szeretne gyereket.

2013. febr. 5. 17:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Természetesen kérdésemmel csak azokhoz az anyukákhoz fordulok, akik így éreznek. Örülök, hogy vannak kivételek.
2013. febr. 5. 17:30
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Első vagyok.

Volt egy ismerősöm, aki nem akart gyereket. Emiatt nem haragudtam rá, ez az ő dolga. De amiatt viszont haragudtam rá, hogy ennek olyan jellegű hangot adott, hogy rossz volt hallgatni. Undorodott a terhes kismamáktól, undorodott a babáktól, minden ezzel járó dologgal és ő viszont lenézte a gyerekeseket.

Aztán szerelmes lett egy fickóba és hopppá terhes lett a csaj. Milyen érdekes, nem?

2013. febr. 5. 17:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Én olyant igazán még nem tapasztaltam, hogy egy nő lenézte volna a kismamákat, de fordítva viszont igen. És valahogy ezt nem tudom megérteni. Mert hogy egy nagyon fiatal, tapasztalatlan lány lenézi a kisgyerekeseket, az talán még érthető is lehet, mert még kis buta, éretlen. De egy felnőtt nő, aki édesanya, mért ilyen lenéző, ellenszenves? Tisztelet a kivételnek!!!
2013. febr. 5. 17:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor "haragszom" az ilyen nőkre, ha teljesen emberszámba se veszik a gyerekes anyákat. Nem kell egyik felet se piedesztálra emelni, de azért nyugodtan egymás mellett élni lehet attól.

Szóval aki bszogatja a gyerekeseket, azt tudnám a büntisarokba zavarni, de azt az anyukát is, aki egy emancipncit piszkál.

2013. febr. 5. 17:47
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Két kisgyerekes anyuka vagyok.

Nem haragszom az ilyen nőkre egyáltalán.DE azért már igenis tudok haragudni,ha a gyermektelenek lenézik,alábecsülik a gyerekeseket,mert én sok ilyet is tapasztalak,persze nem mindenki,sőt,de ilyenekkel is találkoztam már.Egyszerűnek,és alommelónak találja(ák),aki otthon van a gyerekével.Nem érti(k) miért fáradt,aki(k) nem dolgozik/dolgoznak.Nem adja/adják át a helyet tömegközlekedésen,egy nagy pocakos egy vagy akár több gyerekkel lévő kismamának/anyukának,mondván a terhesség nem betegség.

Ezt nem szeretem egyébként pedig mindenkinek a saját döntése,hogy vállal-e gyereket v. sem.

2013. febr. 5. 17:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem haragszom rájuk, nincs is semmi közöm hozzá, hogy kinek van gyereke vagy kinek nincs.

Általában inkább a gyermektelenek szokták lenézni az anyákat, mondván Ők nem csinálnak semmit. Na ezt viszont nem szeretem.

2013. febr. 5. 18:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem haragszom rájuk, bár nem tudom, hogy találkoztam-e már ilyen nővel, mert gondolom ez olyan dolog (magánügy) amit az ember nem tereget ki. Ha mégis szóba kerül beszélgetés közben (nem ő hozza fel és nyomja az arcomba, hogy ő mit szeretne ezen a téren,csak magától arra terelődik a dolog), akkor meghallgatom és örülök neki, hogy vagyunk olyan bizalmas kapcsolatban, hogy ezt megosztja velem. A "haragszom" szó nagyon nem illik nekem ide. Inkább csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, mert valószínűleg nagyon máshogy gondolkodhatunk. De érdekesnek mindenképp érdekes, nem kell mindig azzal ismerkedni aki ugyanolyan mint te, az unalmas, ha mindig egyet értünk.
2013. febr. 6. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!