Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki, aki három 5 év alatti...

Valaki, aki három 5 év alatti gyermeket nevel?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz? Megbántad valamikor is, hogy nem nagyobb a korkülönbség?
2013. febr. 5. 13:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ikres anyuka helyében nem lennék! Azt nem bírnám ki Seduxen nélkül:) Bocsi!

Segítség nálunk van dögivel, azzal nincs gond. Van 4, szinte bármikor befogható, és állandóan segíteni kész nagyszülő, és van 1 testvérem is, akinek nincsen gyermeke és imádja a mi porontyainkat.

Ahogy írtad is, a betegségektől nagyon félek. Mindketten betegesek, sokat járunk orvoshoz, kórház is előfordult párszor. És akkor az ember szíve szétszakad a gyerekek között.

2013. febr. 5. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
2es 5ös vagyok:)) akkor hajrá:)én azt mondom, mert a betegségek is azért készítenek ám ki engem is mert amúgy SE TUDOM őket sose másra bízni egy percem nincs egyedül kb. Szóval ha "csak" betegen lenne mindháromhoz ébredés éjjel meg teljes készültség azzal nem lenne annyira bajom. Meg ez csak egy dolog a fizikai része de engem főképp az borít ki hogy én vagyok a 100% szórakoztató központ a mesélő a játszó a szakácsnő a háztartás vezető szóval érted...ha lenne nagyszülő aki néha elviszi őket egy játszóházba egy játszótérre, vagy csak bicajozni a térre már az hatalmas segítség mert nem olyan nagy a teher az emberen. Így hogy minden szükségletüket én kell kielégítsem, így a nehéz leginkább.
2013. febr. 5. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
vagy főzne sütne néha ránk vki ...és tudnám hogy na akkor ettek fini házisütit vagy házi kosztot és nem nekem kéne azt is mindig prezentálni...
2013. febr. 5. 14:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Mi ebből a szempontból szerencsések vagyunk, saját szakácsnőnk van! :)
2013. febr. 5. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Én simán belevágnék, ha ilyen lenne a körülmény mint nálad, most a negyedikbe is belevágnék.

Nálunk 21 hónap van a lányom és az ikrek között, vagyis volt hogy 3 2 éve alattim volt. Most a nagylány már 4 éves múlt 1 hónapja, a fiúk most 2,5 évesek. Az eleje az ikrekkel inkább a túlélésről szólt, az éjszakázás miatt, ami most kezd normalizálódni amúgy, már van hogy egyszerre is végigalusszák az éjszakát. :-)))))

Mióta másznak sokkal jobb, azaz olyan 10 hós koruktól. Még nem voltak 2 évesek, már elkezdtem itthonról munkát vállalni, szóval időm is akad. A gáz az, amikor betegek, de már az ikrek is kezdenek szépen önállósodni, öltözködni, szépen beszélnek, szóval most szuper már. A nagylány ovis, de csak fél napos. Falun lakunk, itt nincs ovi, úgyhogy az ikrekkel együtt viszem hozom a lányt kocsival, bár néha apa el tudja vinni, menni akkor is 3an megyünk érte az ikrekkel.

Nem bántam meg, a legjobb dolog ami történhetett minden szempontból velünk, az ez. Most látni, hogy szuperül összenőttek, szépen játszanak 3an is már.

2013. febr. 5. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Ja, mikor kicsik voltak az ikrek, ha akartam volt segítségem, de nem nagyon akartam. Mert ha meg nem fog már ráérni (munkanélküli volt a hugom, bármikor találhat munkát...és talált is), akkor esek pofára, szóval inkább megoldottam egyedül a legtöbb dolgot. Tanácsadásra jött velünk valaki mindig, meg sétálni is sokszor eljött velünk a hugom.

De ezen kívül mindent megoldottunk a férjemmel. Este ha ő nagyon későn ért, és tudtuk, akkor anyu vagy hugi át szokott jönni a fürdetésnél segíteni, de ez nem sűrűn volt, talán havonta egyszer-kétszer.

Magam főztem, egyszer elgondolkoztam mikor az ikrek olyan 6-7 hósak voltak, hogy hozatni kéne, de aztán mégis megoldottam. Ha a lányom nem lett volna, nem hiszem hogy főztem volna, de neki kellett a főtt kaja. Akkoriban arra törekedtem, hogy legalább egy fogás legyen főtt kaja.

Már rég két fogás kell, mert eggyel nem laknak jól. :-)

2013. febr. 5. 14:53
 17/17 zkriszti3 ***** válasza:
100%
Az alapítvány feladata, hogy segít a kisgyermekes szülőknek! Bevásárlásban, főzésben, vasalásban, bármiben amire az anyának szüksége van. Ez nem negatív, hiszen az anyuka számíthat valakire ha teljesen kimerül.Ingyenes szolgáltatás!
2013. febr. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!