Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki, aki három 5 év alatti...

Valaki, aki három 5 év alatti gyermeket nevel?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz? Megbántad valamikor is, hogy nem nagyobb a korkülönbség?
2013. febr. 5. 13:43
1 2
 1/17 zkriszti3 ***** válasza:
48%
Van alapítvány , kérd az ő segítségüket. ( szándékosan nem írtam a nevét!) Különben meg, nincs ezzel semmi baj! Az én gyerekeim között nagy a korkülönbség , most látszik igazán, hogy mennyire nem jönnek ki egymással! 12 és 20 évesek.
2013. febr. 5. 13:47
 2/17 anonim ***** válasza:

Igen és igen, de visszacsinálni már nem lehet ugyebár. Nálunk a fő gond hogy soha egyetlen percre se tudom őket másra bízni, mert nagyszülők nincsenek, (vagyis van 2 de nem érdekeljük őket ). Bébiszitterre meg nincs pénzem.

Nálunk mondjuk a harmadik nem volt tervezett, védekezés mellett lett és hetekig gondolkoztunk mi legyen.Persze szeretjük nagyon most már de nagyon nehéz.

2013. febr. 5. 13:47
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért kéne alapítvány segítségét kérnem?

A 3. baba csak a terveinkben szerepel, de nagyon foglalkoztat a kérdés, hogy mennyire lehet ép ésszel kibírni, amikor mind a 3 gyerek kicsi. Egyszerre hisztiznek, egyszerre sírnak, egyszerre szeretnének mindent, nekem pedig csak 2 kezem van.

2013. febr. 5. 13:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem 2 gyerekem van. 33 és 20 hónaposak. Nem lehet ép ésszel kibírni, ha most még egy újszülött is lenne, szerintem belebetegednék.
2013. febr. 5. 13:56
 5/17 anonim ***** válasza:

2 es vagyok. Hát nehezen pont ez a gondom nekem is hogy mindháromnak meg kellene felelni, megküzdeni a testvérféltékenységgel ha van, ellátni őket fizikailag étel tiszta ruha háztartás 3 szor annyi dolog azért, közben egyénileg is foglalkozni velük hogy érezzék hogy azért mindhármukat külön külön is szereti az ember. Mivel 5 év alattiak (pontosabban a legnagyobbam pont 5) ezért még elég kicsik, önellátásra segítésre se nagyon számíthatok. Persze igyekszenek ők és nem csinálok meg mindent helyettük de azért lássuk be minden 3szor annyi ideig tart ha ők maguk csinálják.

Közben a férjemmel is jó lenne foglalkozni hogy ne csak arról szóljon az életünk hogy ezt kell venni, azt kell megcsinálni vinni a nagyobbat oviba stb.

Amikor egyszerre betegek (pedig azért elégszer előfordul) az meg katasztrófa mert olyankor felváltva kelni hozzájuk, ellátni mindhárom elesett kis gyerkőcöt....na nem egyszerű.

Nem a 3 gyerek ellen vagyok félreértés ne essék, hanem a kicsi korkülönbséget gondolná meg még egyszer ha újra kezdhetném. Szerintem kicsi korkülönbséggel (1, 1.5, 2 év) csak annak való 3 gyerek akinek van ÁLLANDÓAN befogható segítsége. Tehát nem csak annyi hogy nagyi félévente eljön karácsonykor meg húsvétkor.

2013. febr. 5. 13:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

mit szóljak ezek után én ...

20 hónapos 3-as ikres anyuka

:-DDDD

2013. febr. 5. 14:01
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát ez az!

Nekem 4 éves a fiam, 21 hónapos a kislányom. Szeretnénk 3. babát is, csak nem tudom, mennyire bírnám. Férjem sokat dolgozik, általában egyedül vagyok velük. Viszont túl sokat sem tudunk már várni, mert benne vagyunk a korban. ÉS persze a munkahely kérdés! Jó lenne "egy füst alatt" letudni a gyerekeket, és utána keresni állást, mert a cégem biztosan nem vesz vissza.

2013. febr. 5. 14:01
 8/17 anonim ***** válasza:

bár lehet h pont ezért könnyebb nekem mert egyszerre tudom le a gondokat mind a 3-nál ?

és nem egymás után jönnek sorba

minden esetre így sem egyszerű a dolog

2013. febr. 5. 14:02
 9/17 anonim ***** válasza:
5 ös vagyok. Akkor esetleg ha megteheted már MOST kezd el őket szoktatni egy bébiszitterhez hogy MINDIG ő menjen jöjjön hozzájuk...mert akkor már sokkal egyszerűbb dolgod lesz amikor már meglesz a pici. Én sajnos elkövettem azt a hibát hogy úgy gondoltam fog ez nekem menni, most már látom hogy nem viszont most meg nincs annyi felesleges pénzem hogy most akkor elkezdjek és hozzászoktassam őket egy megbízható bébiszitterhez (de kimerülve meg kikészülve meg MOST vagyok, nem hónapok múlva) idegenre meg nem bízom őket
2013. febr. 5. 14:04
 10/17 anonim ***** válasza:

otthon segítünk alapítvány

keresd meg őket nekem az elő időben az ikrek mellet nagyon jól jött

segítenek az otthoni feladatokban beszélgetnek vele akár elmegy a postára is kérdés mire van szükséged

teljesen ingyenes dolog

2013. febr. 5. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!