Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg elítélendő, hogy egy...

Tényleg elítélendő, hogy egy vonzó 'ismerősömmel' álmodok pár napja? Anyukák ennyire bűn, pláne annak aki "egyedül" van?

Figyelt kérdés
Tudatosult, hogy már jóval kevesebbet fogom látni, és azóta vele álmodok. Képtelen az egész semmi se történik köztünk, mégis olyan jó érzés.
2013. febr. 4. 16:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Figyu! Miért nem etikus még csak gondolni sem rá? Te is egyedül, ő is egyedül, akkor mi a probléma? Azt még értem, hogy te gyereket nevelsz, nem biztos, hogy belemennél egy kapcsolatba, de álmodozni lehet!

Elárulok neked valamit. A férjem nagyon régóta nem tud kielégíteni, Szeretkezünk, de nem jutok el a csúcsra. Tudom, dolgozni kéne a dolgon, de a kicsi 6 hós és mellesleg külföldön dolgozik. A lényeg, hogy szokott vágyteljesítő álmom lenni, álmomban orgazmusom van. És ezt ő is tudja. Van, hogy vel történik meg ez álmomban, van hogy teljesen ismeretlen férfival.

2013. febr. 4. 18:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Mert még lehet tanít a főiskolán. Így is olyan kellemetlen volt, álmok nélkül is, amikor kérdeztem tőle valamit fogadóórán, és azt se tudtam ki is vagyok, csak ültem végül kukán, mert elvesztem a szemében...

Na most egy ilyen álom után még kínosabban érezném magam vele...

2013. febr. 4. 18:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Elképzeltem a szitut...

Elég vicces, mint egy hollywood-i film...

Már értelek.

És mi van, ha bejössz neki?

2013. febr. 4. 19:23
 14/17 A kérdező kommentje:

Passsz, valszeg ha kölcsönös a vonzódás, akkor hasonlóan van. Ugye kifejezetten tiltva nincs már felsőoktatásban hogy tanár-diák, csak az erkölcsi kódexben van róla pár pötty, nem javíthat vizsgát, szóbeliztetni se, meg jelenteni kell a tanszék vezetőjének.

De speciel így belegondolva más diákhoz nem ment oda vizsga közben, hogy na hogy megy.... Tisztára kiscsitrinek érzem magam:D De tök jó érzés:D

2013. febr. 4. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Úgy megmosolyogtam :D

A helyedben nem biztos, hogy várnék 2 évet azzal a KVval.

Vagy pedig annyira be lennék rezelve...

De azért kíváncsi vagyok, mi lesz a történet vége!

2013. febr. 4. 20:28
 16/17 porcukormókus ***** válasza:

Szoktak mondani; egyszer elunk- ES EZ MAR AZ!! ;) :)

Ja, majdnem elfelejtettem: az ejszakat bruce willisszel toltottem..! :D :D

2013. febr. 4. 21:31
 17/17 A kérdező kommentje:
:D Én is megyek, hátha megint jól töltöm az éjszakát:)
2013. febr. 4. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!