Tényleg elítélendő, hogy egy vonzó 'ismerősömmel' álmodok pár napja? Anyukák ennyire bűn, pláne annak aki "egyedül" van?
Figyu! Miért nem etikus még csak gondolni sem rá? Te is egyedül, ő is egyedül, akkor mi a probléma? Azt még értem, hogy te gyereket nevelsz, nem biztos, hogy belemennél egy kapcsolatba, de álmodozni lehet!
Elárulok neked valamit. A férjem nagyon régóta nem tud kielégíteni, Szeretkezünk, de nem jutok el a csúcsra. Tudom, dolgozni kéne a dolgon, de a kicsi 6 hós és mellesleg külföldön dolgozik. A lényeg, hogy szokott vágyteljesítő álmom lenni, álmomban orgazmusom van. És ezt ő is tudja. Van, hogy vel történik meg ez álmomban, van hogy teljesen ismeretlen férfival.
Mert még lehet tanít a főiskolán. Így is olyan kellemetlen volt, álmok nélkül is, amikor kérdeztem tőle valamit fogadóórán, és azt se tudtam ki is vagyok, csak ültem végül kukán, mert elvesztem a szemében...
Na most egy ilyen álom után még kínosabban érezném magam vele...
Elképzeltem a szitut...
Elég vicces, mint egy hollywood-i film...
Már értelek.
És mi van, ha bejössz neki?
Passsz, valszeg ha kölcsönös a vonzódás, akkor hasonlóan van. Ugye kifejezetten tiltva nincs már felsőoktatásban hogy tanár-diák, csak az erkölcsi kódexben van róla pár pötty, nem javíthat vizsgát, szóbeliztetni se, meg jelenteni kell a tanszék vezetőjének.
De speciel így belegondolva más diákhoz nem ment oda vizsga közben, hogy na hogy megy.... Tisztára kiscsitrinek érzem magam:D De tök jó érzés:D
Úgy megmosolyogtam :D
A helyedben nem biztos, hogy várnék 2 évet azzal a KVval.
Vagy pedig annyira be lennék rezelve...
De azért kíváncsi vagyok, mi lesz a történet vége!
Szoktak mondani; egyszer elunk- ES EZ MAR AZ!! ;) :)
Ja, majdnem elfelejtettem: az ejszakat bruce willisszel toltottem..! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!