Szeretnék egy babát, hogyan fogadhatok örökbe egyedül?
De hát miért van ez így megszigorítva? Nem az lenne a lényeg, hogy minél több boldog baba nőjön fel? Szerintem úgy kéne mérni az alkalmasságot, hogy évek után kaphatná csak meg az adott babát, és ha folyamatos érdeklődést meg törődést mutat felé, akkor megkaphatja. Köszi az eddigi válaszokat. Ezt a szigorú intézkedést hülyeségnek tartom, hiszen örüljön valaki, hogy egy ember vagy egy pár átvállalna egy idegen vér gyereket, szerintem már önmagában ez a tény díjazandó.
Másik nagyon fontos dolog, hogy mondjuk én csak úgy fogadnék örökbe, hogy ismerem a vér szerinti szülők genetikáját, életvitelét. Mert azért ez nagyon nem gyerekjáték, mi van ha az egyik erősen ivott, a másik meg nagyon hízásra hajlamos, stb... Szeretnék olyan fajta genetikára igent bólintani, amit a saját genetikámhoz illőnek gondolok. Értem ez alatt, hogy ha meglátom az apában valamilyen szinten saját magamat, vagy az anyában azt, akit én is el tudnék képzelni magam mellett, akkor úgy sokkal jobb és könnyebb.
nem látja a gyerekben a szülő saját magát, akkor ne csodálkozzon senki, hogy a szülő lemond az örökbefogadott gyerekről.
Na aki így gondolkodik,annak még egy macskát sem szabadna örökbefogadni!
Szerintem pont jó, hogy nem adnak csak úgy egyedülálló pasinak gyereket.
Neked inkább a normális családalapításon kellene gondolkodni.
Miért nincs eg olyan csajod, akit elveszel. és boldogok lesztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!