Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járhat e bölcsibe a fiam?

Járhat e bölcsibe a fiam?

Figyelt kérdés

januártól visszamentem az előző cégemhez dolgozni, most szabadságpmat töltö február végéig. Most derült ki hogy valószínű mégsem fognak visszaveni dolgozni, így márciús 1től nagy esályem van hogy munkanálküli leszek, de ha megtudom beszélni a főnökkel és elmennék fízetés nélküli szabadságra, ezaltt az idő alatt amíg én fízetés nékülin vagyok a gyerek járhat bölcsibe?

Kapom a kicsi után a még a GYESt mert tartósan betegnek van nyílvánítva. Ebben az esetben ha elmegyek Fízetés nélkülire járhat a gyerek bölcsibe?

2013. febr. 4. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, hagyjuk már, ezt az olvass utána és neveljük könyvek szerint a gyereket. Igenis van olyan 2 éves, aki abszolút érett a közösségre és igényli is. Nem tudom miért olyan nehéz ezt elfogadni. Az meg, hogy 3 évesnek sem kell, hát ezt meg végkép hagyjuk.

A lányom 3 évesen került oviba, az első perctől közösségi emberke. A fiam most 2 éves és bölcsis. Mivel gyeden voltam, így a nagy nyáron nem volt oviba, mindketten itthon voltak velem. Szeptembertől a kicsi még pár hétig elvolt velem, utána már látványosan unatkozott, ha fejem tetejére álltam se tudtam szórakoztatni, kevés voltam már neki egyedül. A bölcsiben mondják is, hogy nagyon közösségi emberke ő is, és a többiekkel játszik, nem vonul el egyedül.

Én aláírom, hogy sokan 2 évesen még erre nem érettek, de azért ne szóljuk már le azokat, akiknek a gyereke nem olvassa a gyermekpszichológiáról szóló könyveket és másképp működnek, mint ahogy azt a szakemberek leírják.

2013. febr. 5. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha közösség kell a 2 évesnek (ezek szerint csodagyerekről van szó), akkor vidd játszótérbe, játszóházba.

Vagy vidd bölcsibe, de ne azzal takarózz, hogy a gyerek érdekében teszed, hanem ismerd be, hogy le akarod passzolni, ennyi.

2013. febr. 5. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális utolsó!

Nagy műveltségre vall, hogy ismeretlenül ítélkezel mások felett!!! Majd ha az én cipőmben jársz minimum egy hétig, akkor esetleg elfogadom a véleményed. Addig inkább tartsd meg magadnak! Nincs szükségem rá!

Gyereket nevelni nem könyvből kell, hanem a gyerek igényeit figyelembe véve! De mivel ilyen okos vagy, gondolom ezzel is tisztában vagy, csak szeretsz észt osztani.

2013. febr. 6. 13:26
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti anyuka vagy nem tudom ki vagy.

Nem fogom minősíteni a hozzáállásodat és az hogy mások életébe ilyen jól bele látsz mert ítélkezel.

2 gyereket nevelek és ők a mindeneim az ő érdeküket nézem minden percben had tudjam én hogy az én gyerekeimnek mi a jó. Neveld nyugodtan könyvből őket, biztos az is jó dolog én megpróbálom a magam részéről minden lehetséges módon jól nevelni őket azt nézni hogy nekik mi a jó és igyekszem arra hogy jó emberek legyenek és ne ítélkezzenek mások felett úgy mint TE !!!

2013. febr. 7. 12:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja és te biztos jártasabb vagy ebben a "lepasszolom a gyerekemet" dologban hogy ez jut eszedbe elsőre
2013. febr. 7. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!