Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járhat e bölcsibe a fiam?

Járhat e bölcsibe a fiam?

Figyelt kérdés

januártól visszamentem az előző cégemhez dolgozni, most szabadságpmat töltö február végéig. Most derült ki hogy valószínű mégsem fognak visszaveni dolgozni, így márciús 1től nagy esályem van hogy munkanálküli leszek, de ha megtudom beszélni a főnökkel és elmennék fízetés nélküli szabadságra, ezaltt az idő alatt amíg én fízetés nékülin vagyok a gyerek járhat bölcsibe?

Kapom a kicsi után a még a GYESt mert tartósan betegnek van nyílvánítva. Ebben az esetben ha elmegyek Fízetés nélkülire járhat a gyerek bölcsibe?

2013. febr. 4. 14:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Ha otthon leszel minek a bolcsi?
2013. febr. 4. 14:46
 2/15 anonim ***** válasza:

Gondolom másik munkát keresne, és kisgyerekkel az oldalán ezt elég nehéz kivitelezni.

Szerintem biztosan kapsz a bölcsitől türelmi időt, hisz nem Te tehetsz róla, illetve van olyan bölcsi, ahol nem csinálnak belőle ügyet, de ezt mindenképp velük beszéld meg.

Ha nagyon sokan várnak bölcsire, az is előfordulhat, hogy elküldik a kicsit. Felénk sajna ez van. 130 gyerek vár 50 helyre.

2013. febr. 4. 14:50
 3/15 A kérdező kommentje:

mert egy 2,5éves gyerenek kell a közösség és így több időm lesz munkát keresni, napközben megtudom csinálni a házimunkát és ha a gyerkőcök haza jönnek csak velük tudok foglalkozni ...

de az alap kérdés nem az hogy minek járjon bölcsibe hanem hogy járhat e ebben a helyzetben bölcsibe...

2013. febr. 4. 14:52
 4/15 A kérdező kommentje:
fízetés néküli szabdadság esetén a munkaviszonyom megmarad csak fizetés nem kapok, mivel GYES-t is kapok közben így a járulékokkal sincs gond, csak tövényileg ezt meg lehet így oldani ?
2013. febr. 4. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Hat ha munkaltatoit kernek, arra a munkaltatod azt fogja irni, hogy x naptol y napig alkalmazasomban allt, jelenleg x nap szabadsagat tolti. Egyebkent fizetesnelkuli szabadsagot meg mire vennel igenybe?
2013. febr. 4. 15:04
 6/15 A kérdező kommentje:

szeretném ha a gyerkőcöm bölcsibe járna, nekünk nagyonkell a közösség, fejlődés szempontjából.

Ha munkanélkülire mennék el akkor nem járhta bölcsibe, táppénzt nem tudom megoldani

és addig amíg nem lesz munkám máskép nem tudom a bölcsi dolgot megoldani, erért gondoltam a fízetés néküli szabadságot mert így be vagyok jelentve, munkaviszonyom van a munkáltató a gyerek 3. évét betöltése előtt ha a munkavállaó kéri köteles fizetés nélkülit adni

2013. febr. 4. 15:12
 7/15 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírás miatt csak sietek :)
2013. febr. 4. 15:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a bölcsiben adtak 2 hónap próbaidőt - hogy az anyuka munkát tudjon találni.
2013. febr. 4. 17:00
 9/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell a 2 éves gyereknek a közösség, de a legtöbb 3 évesnek sem. Olvass utána, és ne az unatkozó anyukákra hallgass, akik ezt használják kifogásként, amiért lepasszolják a gyereket.
2013. febr. 4. 22:34
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem unatkozó anyukákra hallgatok, én ismerem a gyerekemet tudom mik az igényei én látom hogy hogy fejlődik.

Annyira nem szeretem amikor más akar okos lenni a más gyerekével kapcsolatban. Én tudom hogy a gyerekeimnek mi a jó és mire van szükségük

2013. febr. 5. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!