Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sikertörténetek? Kisgyerekkel...

Sikertörténetek? Kisgyerekkel új párt találni?

Figyelt kérdés
3,5 éves a kisfiam, novemberben hagyott el minket az apja. Kicsit el vagyok keseredve, és olyan nehéznek tűnik a jövőre nézve a párkeresés.
2013. febr. 3. 09:02
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én 8 éve váltam el, a gyerek apja pedig a kislányom 4 éves korában szívódott fel. Addig látogatta a saját lányát. Én a válásom után egyik rossz kapcsolatból mentem a másikba, de tavaly november 20-a óta ez megváltozott. Lassan 9 hónapja van egy párom, aki a gyerekemet IS elfogadja.
2016. aug. 6. 10:30
 12/19 anonim válasza:
Nekem 7 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy végre találjak egy társat, aki elfogad engem, gyerekestől.
2016. aug. 6. 10:31
 13/19 anonim válasza:
Azért 7-et írtam, mert tavaly novemberben lettem újra szerelmes. A volt férjem meg azt mondta, hogy "úgyse fogok magamnak új társat találni, mert lusta vagyok". Üzenem neki, hogy "Na, Robika, ez most nem jött össze!"
2016. aug. 6. 10:33
 14/19 anonim válasza:
Persze az utolsó mondat akkor lenne érvényes, ha találkoznék vele, és ez szóba kerülne.
2016. aug. 6. 11:04
 15/19 anonim válasza:
Ja és próbálkoztam már társkeresőn is ismerkedni, nem is egyszer, sose lett belőle kapcsolat, miután megtudták, hogy van gyerekem!
2016. aug. 15. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:
:)2őt is irok ha lessz időm
2016. okt. 10. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:

1. Egyszer legjobb barátom és én indultunk szórakozni, találkoztunk volt osztálytársával aki munkatársnőjét hozta magával.

Ők akkor 25 körül voltak én 28. A lány házas 17 évesen szült..elvette a pasi de nagyon rossz házasságuk volt nagy pocakkal érettségizett majd lediplomázott a gyerek apukája is hasonló korú volt.

Szóval nem élték ki magukat, féltékenykedés italozás....A lány akkor amikor együtt buliztunk dohányzott aznap este csúfosan berúgattuk. Kislány az anyai nagyszülőkhöz volt szoktatva. A lány miután megházasodott a nagypapájához költözött a férjével és kislányával. Na szóval ominózus közös bulin összejött barátom volt osztálytársával. Beadta a válópert pár hét múlva cigit lettek kivirult nagypapa halála után gyönyörűen felújítottak a házat. Nem kimondottan egyedül álló anyukás sztori de majdnem... Ami pozitivum a lány szülei mind anyagilag mind lelkileg mind gyerek vigyázással nagyon nagyon sokat segítettek a lány boldogságához. A pótapukát jobban szereti a kislány mint a sajátját. Na hát 17 évesen menö azóta lecsúszott tróger ember az igazi apuka....

2016. okt. 10. 19:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Megismertem a neten egy lányt nagyon szimpatikus volt elsö perctől. Igen féltem a kislányától (4éves volt), na meg ki mit szól hozzá. Na de előző történeten felbuzdulva igen belevágtam. Kislány miatt nem bántam meg nagyon jó volt az exem miatt igen nagyon csúnya vége lett azt sajnálom kislány apa hiányát velem csillapította apának hívott vagyis az is színjáték volt. Sajnos exem saját gyereke érzéseivel játszott.

Röviden annyi volt barátnőm késői nem kívánt gyerek volt nővére fiával egyidős. Akkorra már anyós após jelöltem alkoholista (fogantatásához is hozzá járult az alkohol) 16 évesen terhes lett egy vele egykorú vásározós gyerekből pénzt csinálni akaró családból származó fiúval. Kórházban megvolt az esküvö. Utána egy bugyija nem volt ugy levette az uj rokonság pénzzel. Haza menekült férje utána, 3 hónap után elmenekült volt anyósomtól (amit már értek miért).

Aztán összejöttünk volt egy csodás évünk. Eleinte dolgozott aztán a pénzemet kezdte elszedni adja erre arra majd megadja.....végül amikor nem akartam én fizetésemből meg a cspböl összeköltözni vele akkor elhagyott. Köv pasit gyerekkel manipulálta csalta börtönbe jutatta közben kirabolta.

2016. okt. 10. 20:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Igazi siker sztori. Jól nevelt okos lány egész jó anyagi körülmények közül pestre kerűl főiskolára. Nővére egy nagy vállalat vezetőjétől terhes lesz, a lány a keresztanya, míg jön a keresztlányka kisöccse gyakran van a lány a keresztlányával. 25 évesen a lány úgy gondolja lányra vágyik. Mivel egy gazdag (igen a lánynál a fiu anyagi jóléte is számít) 37 éves pasi a párja elhatározza, hogy ideje a saját gyereknek is.

Pasi leszögezte nem bírja a gyerek sírást.

Amikor bejelenti a gyereket a pasi kidobja a lányt. Hazamenekül a szüleihez akik támogatják, a megszületett gyerekről küldenek az apukának képet erre a 38 éves pasi anyukája letolja a lányt hogy a haggya békén a fiát.. 4 év mulva gyenge proba családegyesitésre .... a 40 éves apuka belebolondult (gyógyszert szed) hogy gyereke van. Közben a lánynak több komoly udvarlója akadt......ma harmoniában él a fönökével

2016. okt. 10. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!