Raktatok félre pénzt előre kifejezetten a babára?
nem konkrétan a babára tettünk félre, hanem mi is mindig törekedtünk arra hogy legyen félretett pénzünk. Ebből igyekszünk nem használni, afféle vésztartalék. Ha mégis hozzányúlnánk, következő hónapban visszapótoljuk, de ilyen nagyon-nagyon ritkán van. Egyébként a havi kiadások megvoltak a rendszeres fizetésből (nődoki, ilyesmik), ruhákat használtan kaptunk-vettem, babakocsit használtan vettem szóval nagyon nagy kiadások nem voltak.
írtam hogy mit mennyiért vettem, hogy a következő terhességnél is meglegyen a lista és hogy mennyibe került, és összesen kb 180ezret költöttem, de ebben benne van a gyerekszoba bútor is.
Mi sem konkrétan a gyerekere tettünk félre, egyszerűen jó volt, ha volt mihez nyúlni ha kellett. Volt annyi, hogy egy csomó mindent meg tudtunk neki venni, meg rengeteg dolgot kaptunk is.
Most már 2 gyerek van, na most konkrétan nekik rakom félre a pénzt, hogy mire nagyok lesznek legyen miből indítani az életüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!