Ha nagyon erősen kitör a gyerekeden az allergia, elküldöd iskolába, megengeded, hogy otthon maradjon vagy kifejezetten otthon tartod?
Igen, felnőttként nem gondolkodnék rajta, de a gyerek az gyerek.
Szerintem nagyon zavaró önmagának, hogy viszket-viszket, nagyon dörzsöli a szemét. Abban sem vagyok biztos, hogy rendesen lát, úgy meg van duzzadva.
Másrészt ha belegondolok, figyelni sem tud rendesen.
Harmadrészt másokat is zavar vele - folyamatos orrfújás, tüsszögés.
Nem tudom, ilyen hirtelen hogy erősödött föl ennyire.
Allergológusnál nem voltatok?Nem kap semmilyen gyógyszert az allergiára?
Fontos,hogy kezelve legyen,mert asztma is kialakulhat,ha nem kezelik az allergiás tüneteket.Ez sajnos tapasztalat,nekem évekig nem volt kezelve a pollenallergiám,s mire orvoshoz mentem,kiderült ebből kifolyólag kezdődő asztma is kialakult.
Szóval a válaszom a kérdésedre,adnák neki gyógyszert,szemcseppet esetleg orrcseppet és menne iskolába,mert az allergia akár több hétig is eltarthat.Egyébként az allergiagyógyszer pont ezeken a tüneteken enyhít jelentősen,én még kalcium pezsgőtablettát is szoktam ilyenkor inni mellé.
Persze, csak egy-két napot gondoltam, amíg nem lesz ennyire vészes.
Kicsi kóra óta kezelik, ezért furcsa ez az erős fellángolás, soha nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!