Lehet, hogy inkább otthon kellene velük maradnom?
Figyelt kérdés
Kisgyermekeink vannak (4 és 1,5 ). Jeletkezetm egy iskolába, mert mindig is ez volt az álmom, felvettek, de rengeteg a gyakorlat. Heti 2-3 alkalommal megyek 12 órába, ilyenkor a gyerekek délelőtt anyósoméknál vannak, délután a férjemmel. A férjem örjöng és követeli, hogy hagyjam abba a sulit, mert a kicsi lelkileg sérül, tönreteszem öket, rossz anya vagyok emiatt, mert milyen anya az olyan, aki ugy "feldobja őket anyáámhoz". Ugy büntet, hogy amikor hazaérek nem mesél semmit a gyerkőcökröl, hogy meddig aludtak, mit csináltak stb. Azt mondja, a kicsi sokkal jobban szereti őt, mint engem. Valóban észrevettem, hogy jobban apás lett. Tanácstalan vagyok, valóban tönkreteszem ezzel őket? Annyira vágytam erre az iskolára, iszonyat ez a helyzet. ti mit tennétek?2012. aug. 21. 18:50
1/12 anonim válasza:
Biztosan nagyon nehéz lesz az elkövetkezendő időszak,de nagyon megtérül majd később az áldozat,ha olyan iskoláról van szó amivel majd később könnyebben el tudsz helyezkedni,fel is kell nevelni a gyerekeket és te nagyonis felelősen gondolkozol,hogy képzed magad ,nem hinném,hogy maradandó sérülést szenvednének emiatt a gyerekek,ha amíg te elmész szerető környezetben vannak.
Tarts ki,a férjed is rájön majd később,hogy mennyivel jobb,hogy biztonságosan el tudsz majd helyezkedni a munakerőpiacon .
A hugom esete jutott eszembe rólad, aki kereskedelmi szakközép után ,két gyereket szült,majd szüléskor rádöbbent,hogy ő csecsemősnővérke akar lenni,ez az álma,én magam szülésznő vagyok és már évek óta egy helyen dolgozunk :-) .
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! én jogász vagyok erdetileg, most mentőtiszt leszek. Nem mondanám, hogy jobban fizet, de 100szor jobben szeretném!
2012. aug. 21. 19:56
3/12 anonim válasza:
Nehéz lesz úgy hogy a férjed nem támogat. Próbáld meg őt meggyőzni. Nem lesz baj a gyerekekkel.
4/12 anonim válasza:
Levelezős képzésre nem lehet menni?
5/12 A kérdező kommentje:
Elvileg már "csak " 1 év.. lehetetlen meggyőzni. Nagyon haragszik rám a suli miatt és ezt érezteti is rendesen.
2012. aug. 21. 20:24
6/12 anonim válasza:
Kicsit önzőnek tartom a férjed,ha neki lenne ilyen lehetősége tuti elvárná hogy te támogasd.Nem teszed ezzel tönkre a gyerekeket.Azért figyelj oda a férjedre nehogy ellened nevelje a gyerekeket.Normális szerető társ támogatja a párját .Vagy nem erről szól a házasság/párkapcsolat? Édesanyám egyedül nevelt minket,sokat dolgozott,bölcsibe,oviba mentünk,suli napközi.38 éves vagyok és semmi baja a lelkemnek:)
7/12 anonim válasza:
Én ezt az 1 évet már csak kibírnám valahogy, máshol nem lehetnének a gyerekek míg suliba vagy?? anyukádnál oviban bébiszitternél???
8/12 A kérdező kommentje:
Levelezőre járok, a gyakorlat miatt vagyok távol heti 2-3 nap. Épp ez a baj, hogy azt érzem, kicsit ellenem neveli őket. És ez nagyon fáj, igy áll "bosszut"szerintem. Hiába probálok beszélgetni erről vele, elzárkózik. Én meg nem szeretném,hogy utáljanak a gyerköcök.
2012. aug. 21. 20:50
9/12 A kérdező kommentje:
Csak anyós van sajnos.. a lányom oviban lesz szeptembertől, de a kisfiam még nagyon kicsi. Bölcsi nincs :(
2012. aug. 21. 20:52
10/12 A kérdező kommentje:
Igazság szerint a kicsi miatt problémázom, ő talán még nem érti, miért tünik el anya egész napra (este azért fürdésre itthon vagyok), A lányom érti, ő nagyon büszke rám, mindenkinek ujságolja, hogy az ő anyukája mentős :)
2012. aug. 21. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!