Miért követelőzik egy lány, és akarja megtartani a gyereket, a a fiú eleitől fogva világosan megmondta, hogy nem akar gyereket? Csak szerintem nem igazságos ez a fellállás, hogy kizárólagosan csak a lány dönt?
gyerek kérdésben mindig a nő dönt. mert ő megy oda a kórházba elvetetni a gyereket, vagy mérlegelve azt, hogy talán egyedül nevelheti fel - mert a párja elzárkózik a gyerektől...
nem tudom, te az érintett pasi vagy-e vagy annak a szeretője :) :) :) vagy a fickó értetlen barátja, de az biztos, hogy anya / szülő az nem vagy, ha nem tudod megérteni, hogy egy nő olyankor mit érez, mikor egy kis élet kezd növekedni benne... :)
Mondjuk az ilyen férgek miatt igenis jogos a kérdés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
most lehet, leférgezel egy vadidegen embert, aztán egyszer kiderül, te is így fogantál... :) :) :)
én szerintem ez nem is olyan ritka, mint azt a pasik gondolnák...
hozzá teszem, nálunk véletlen lett gyerek. napokig sírtam a páromnak, amikor bejelentettem a hírt és utána (mert ő mondta, hogy ha már így alakul természetes, hogy meg kell születnie a gyermekünknek!) szóval zokogtam, és őszintén fájt, hogy neki nem volt ebben az ügyben úgymond beleszólása. ugyanis védekeztünk, és nem gondoltuk volna, hogy. én anyai hormonoktól és felfogástól vezérelve akartam a babát, ő meg azért mert már elmúltunk harminc... - de én úgy éreztem, ez részéről gáláns és nagyon normális gondokozásra, korrektségre valló döntés, és majd megszakadt a szívem érte... aztán minden jól alakult, nemrég azt mondta, sose volt ilyen boldog :) :)
szóval nem szabad senkit elítélni, amíg nem tudjuk a körülményeket... itt amúgy is KÉRDÉSEKET tesznek fel az emberek, és VÁLASZOKAT várnak, nem bírálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!