Tápszert szeretnék váltani 10 hetes babámnak? Többi lent.
Utolsó vagyok.Ha kiegészítést csinálsz ,mindig úgy kell ,hogy előbb a cici és utána ha nem elég akkor a tápszer.Ha nincs a cicin előtte akkor egyre kevesebb lesz a tej ,majd el is apadhat. Mennyi idős a babád?
Próbáld minél többször cicire tenni,hogy több tejed legyen, ez a babádnak és a pénztárcádnak is jó így csak havonta 1 doboz táp fogy max el.
Ha nem erőlteted akkor még kevesebb lesz,sőt cumizavaros lehet.Nekem is ezért mondta így a doktornő ,mert előtte kell neked ,hogy minél több tej legyen illetve ,hogy ne szokjon el attól,hogy meg kell dolgoznia a tejért és ne legyen cumizavaros.
Illetve ha nem spriccel az azért van ,mert a táplálóbb tej sűrűbb és pont ezt kellene neki kiszívnia ,hogy jól lakjon.
Szia!
Én úgy érzem a leírásodból, hogy egyáltalán nem lenne szükségetek semmiféle tápszerre. Ha reggelre szétdurran a cicid, akkor ott van tej bőségesen, sőt több is, mint, ami neki kell, plusz délután fejed, mert nem szívja ki rendesen... Szerintem beszélj egy szoptatási tanácsadóval, hátha segíthet. Ha tápszerrel pótolsz, mikor ennyi tejed van, akkor egyenes út vezet ahhoz, hogy teljesen tápszeres baba legyen... Fél éves korig az a legjobb neki, ha csak anyatejet kap. Gondold át ezt a dolgot! A leírtak alapján semmiféle pótlásra nincs szüksége a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!