Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tápszert szeretnék váltani 10...

Tápszert szeretnék váltani 10 hetes babámnak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egyre kevesebb a tejem,így egyre több tápszer fogy.Mikor megszületett mi Milumil Ha1 tápszert vettünk neki,mert még nem indult meg a tejem.Néha adtunk neki belőle.Azóta irattam fel és azt kérdezték milyet vettünk neki.?!Ugyanezt írták fel.1 doboz 600grammos 2200ft.Ez elég drága.:(Az érdekelne,hogy milyen tápszert ajánlotok ami gazdaságos és persze nem lesz semmi baja tőle a picinek.Pl.rossmannban,dm-ben,vagy akár receptre is.Mikor a hugom pici volt,úgy emlékszem 800ft volt 1 doboz tápszere amit receptre írtak fel.De nem tudom milyen fajta volt.
2013. jan. 26. 19:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
Talán az orvossal konzultálj. Egy 10 hetes baba még elég kicsi. Lehet, hogy már nem kell neki HA-s, hanem elég a sima is. De azért ne a rossmannban vásárolj egy ekkora gyereknek.
2013. jan. 26. 20:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Miért ne vásárolhatna a Rossmann-ban? Nagyon jó minőségű tápszerek vannak ott, többek közt Milumil is. Én úgy tudom hat hós korig, HA-t kell adni, de az csak receptre van. Én kikérném az orvos véleményét, el lehet e hagyni a HA-st? Esetleg tud-e olcsóbbat?
2013. jan. 26. 21:09
 3/17 A kérdező kommentje:
Az orvos és a védőnő azt mondja szoptatni-szoptatni.De ha nincs tejem nem tudok neki minden evésre adni cicit,sajnos.12.-én megyünk oltásra,addíg nem fog kitartani a tápszerünk,recept nélkül pedig 3500ft.Szerintem elmegyek kedden és megmondom neki,hogy írjanak valami mást.
2013. jan. 26. 21:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Azért ne vásároljon ott, mert még csak 10 hetes a gyerek, és ott csak fél éves kortól vannak tápszerek.
2013. jan. 26. 21:14
 5/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem a rossmannt és a dm-et,mert itt a neten olvastam,hogy a dm-nek van saját márkása 0-4 hónapos korig.Egyébként ha a tescoban,interspárban van minden féle tápszer,akkor itt miért ne lenne?
2013. jan. 26. 21:28
 6/17 anonim ***** válasza:
46%

Elvileg 6 hós korig HA-st kell adni, ami receptes, de beszéld meg a dokival, hogy mi legyen.

Amúgy a legjobb tejszaporító, ha minél többet teszed mellre a babát! Próbáld ki! Hátha segít!

2013. jan. 26. 21:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Hogy adsz neki enni? Előbb szoptatod és utána tápszer vagy egyszer szopizik és következő alkalommal tápszer?
2013. jan. 26. 22:45
 8/17 A kérdező kommentje:
Reggel elég neki és délelőtt is a szopi.(éjjel nem kel már fel enni,így reggelre majd el durrannak a melleim)Délután adok neki tápszert.És délután 1x lefejem neki,mert van benne csak nem szívja ki mert nem ömlik belőle.
2013. jan. 26. 22:51
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is ezt a Milumilt írja fel ,bár nekünk csak az éjszakai etetésnél van táp.Pont 3 napja kérdeztem tőle,hogy nincs e olcsóbb. Azt mondta,hogy az összes Ha tápszer drága, még a Comfort van ami 200ft-tal olcsóbb. Ő azt javasolja,hogy ezt adjam neki 5-6 hónapos koráig,de persze bármi mást kiír.Én maradtam ennél,később sem lesz olcsóbb az etetése és inkább kapja most azt ami neki a legjobb! És tápszerben a kicsiknek ez a legjobb.
2013. jan. 26. 22:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Persze én is így gondolom,hogy a legjobbat kapja.De tegnap unokatesóm kérdezte,hogy milyet eszünk?!Neki más a gyerekorvosa és az ő lánya a beba 1-et kapja ami receptre 800ft.És ő is pár hetes kora óta.A barátnőm kislányának pedig nem írtak tápszert mert most 6 hónapos(ugyanaz a gyerekorvosunk van)és azt a választ adták,hogy már nem kötelesek felírni.Szeretnék többet iratni,hogy legyen ithol későbbre is,nehogy így járjunk.
2013. jan. 27. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!