Barnázás 13 hetesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok Amikor pisiltem a papiron észrevettem egy kis barnás foltot azota 10 percenként nézem nem áltozik nem görcsölök meg semmi csak ez van!?Nállatok is volt ilyen?
2013. jan. 25. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen hívd föl az orvosadat vagy menj be hozzá vagy az ügyeletre. Lehet, nincs semmi baj, de a barnázásnak sok oka lehet. Mindenképp konzultálni kell egy szakemberrel. Én egy percet sem várnék, mennék azonnal.
2013. jan. 25. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, volt.

Mindenképpen a lehető leghamarabb keresd fel a nőgyógyászodat.

Nagyon jó jel hogy nem görcsölsz, de nagyon komolyan kell venned!

Nálam ugyanígy, 13. héten kezdődött a barnázás.

Pár nap alatt elmúlt, majd újra előjött. Felhívtam a nőgyógyászomat,aki csupán annyit mondott, hogy szedjek egy bizonyos gyógyszert.

Rá 1-2 napra erős vérzésem volt, kiderült,hogy a lepény széli része a méhszájnál tapadt meg, ott egy része levált, a vérzés miatt hematóma alakult ki. Sokat kellett kórházban feküdnöm, mivel ezt követően még két alkalommal fordult ez elő ( és még most sincs kizárva hogy teljesen vége)annak ellenére hogy szigorúan pihenek itthon.

A babának nincs semmi baja - szerencsére- de ezzel a fentiek miatt nagyon óvatosnak kell lenni!

Az első terhességemnél szintén a 13. héten már eleve vérzésem volt ( nem barna), de akkor 1 hét után elmúlt és nem is jött elő újra, zavartalan volt a további időszak.

Szóval röviden: ne ijedj meg, de vedd komolyan és mihamarabb menj orvoshoz!

25 h.km.

2013. jan. 25. 13:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igazábol egy hete véreztem és korházban is voltam vele a babának nem volt baja!ugy engedtek haza hogy volt egy kis barnázásom akkor azt mondta a doki hogy az semmiség,most még kevesebb van vagy volt...
2013. jan. 25. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!