Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Márfil névről?

Mit gondoltok a Márfil névről?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Sosem hallottam még.. furcsán hangzik, Fiú vagy lány név?
2013. jan. 22. 23:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Lány név :)
2013. jan. 22. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam még, és tényleg nehéz megállapítani, hogy egyáltalán fiú vagy lánynév...Háát, nem is tudom. Persze az sem mindegy, hogy milyen vezetéknév van előtte.
2013. jan. 22. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

borzalmas ne haragudj olyan mintha 2 nevet akartak volna összeerőszakolni pl. Márta és Teofil vagy nem tudom...

az jut eszembe róla mint amikor 2 állatot kereszteznek és adnak neki vmi hülye nevet. motkány:) (mókus patkány) bocsi hülye hasonlat de nem szúrnék ki így a lányommal tényleg ráadásul inkább fiúnévnek tűnik...

2013. jan. 22. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég érdekes... Én semmiképp sem adnám.
2013. jan. 23. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:
első vagyok, én is inkább fiú névnek tippeltem volna.. nincs másik választás? :)
2013. jan. 23. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem borzalmas. Dehát ízlések és pofonok.
2013. jan. 23. 09:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam eldöntetni, hogy fiú vagy lány név e. Nagyon idegen hangzása van, sosem hallottam még (nem úgy, mint mondjuk egy Eszmeraldát, az legalább ismerősen cseng). Nem tetszik.
2013. jan. 23. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!