A ti férjeteket zavarja, hogy nem hallja a tv-t a gyerek (ek) től?
Neharagudj, de egy ilyen férfinak nem szülnék még1et...még 1et sem....
Ez amugy nem a te hibád, a férjednek el kell ezt fogadnia.
Ja és ha nem tv-zne hanem leülne a kislánnyal foglalkozni, akkor talán ő is össze tudná rakni a történetet.
Vicces dolog ez!!!!:-)
Nálunk két gyerek van.2 éves és 4 éves!
Ha nagyon fontos akkor olyankor elviszi egyikünk a gyerkőcöket vagy lefoglaljuk a másik szobába!
Ami nem fontos akkor képről olvassuk ugyan miről is szólhat.De lassan szájról megtanulunk olvasni!:-)
Konkrétan mondjuk a híradóról van szó. De nem hiszem, hogy ez válló ok lenne....
Csak kíváncsi voltam, hogy másoknál is így van-e. Mert lássuk be, a férfiak azért másképp működnek.
Igen, zavarja ha híreket néz.:)
Éppen ezért mindig fél 7-kor van fürdés, így oldottuk meg.
Nem hiszem hogy tényleg ez váló indok lenne, szerintem fél órát nem nagy dolog lefoglalni a gyereket addig míg apuka híreket néz.
Úgy gondolom mindenkinek kell legalább negyedóra amikor egyedül lehet egy kicsit és ez nem csak apukának jár, hanem anyukának is.
ez tényleg nem válló ok :) néha amikor olyan hír van engem is idegesít kicsit hogy már megint ordibálás van...de nálunk ketten vannak...
amúgy egyikünk sem csinál ebből nagy ügyet, ha ő hallja amit mondNAK akkor elmeséli nekem vagy fordítva, ha egyikünk sem akkor net-en vissza nézzük....
Ez engem is zavarna, nem csak az apját. Oké, hogy gyerek, meg minden, de simán rá lehet szoktatni, hogy arra a fél órára, amíg a szülők nézik a híradót, csöndben kell maradni. Nem néma csöndben, de nem ilyenkor kezdünk el csacsogni. Amikor én voltam gyerek, akkor is ez volt, meg is tanultuk hamar, hogy abban a fél órában nem zavarjuk anyuékat.
Amúgy meg úgy vagyok vele, hogy mi is alkalmazkodunk a gyerekhez, de neki is meg kell tanulnia hozzánk alkalmazkodni, máshogy ez nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!