Szulés után másnak is nagyon hullott sokáig a haja? Meddig tartott?
Figyelt kérdés
a lànyom màr 5és fél honapos és iszonyuan hullik a hajam,mig a terhesség alatt szinte abszolut nem. ez kb mikor fog abba maradni? mit lehet ilyenkor tenni,hogyan kezeljem ?2013. jan. 22. 14:33
1/5 anonim válasza:
Nekem kb 3-4 hétig hullott. Én akkor Hair-Clinicet akartam szedni rá, de azt mondták fölösleges, mivel ez hormonális okok miatt van, és majd magától megáll. Úgy is lett.
2/5 anonim válasza:
Nekem kb. szülés után 1 évig :/ Iszonyú volt ez az időszak. De szerintem mindenkinek más a szervezete és a hormonháztartása...
3/5 anonim válasza:
igen nekem is azt mondták felesleges bármit szedni,mert a hormonok irányítják ezt a dolgot és nem vitaminhiány okozza.
Nekem 2 hónapos volt,amikor elkezdett hullani és kb 4 hónapos volt,amikor megállt,de elkezdett vissza is nőni,csak most sok kicsi hajam van,elöl már fru-fruba tudom fésülni,hát röhejes,hajpánttal próbálom kordában tartani,hogy ne úgy nézzek ki mint egy boszi :))))))
4/5 anonim válasza:
Én most, 5 év után vettem észre, hogy mintha kevésbé hullana a hajam. Mondjuk nem vészes, sok hajam volt mindig, és úgy látszik, ez nem sima hajhullás, hanem elkezdett gyorsabban cserélődni, csak egyszerűen idegesítő volt, hogy minden tele volt a hajammal, és reggelente marokszám szedtem össze.
5/5 anonim válasza:
6 hónapos a kisfiam. 2-3 hete kevésbé hullik már. Szedem az Elevitet és vasat is.
Szülés utáni hetekben hónapokban borzalmas volt, mindenhol az én hajamat találtuk, már nem is mertem fésülködni.
Mostanában kicsit jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!