Milyen értékelést adnátok a helyemben? Anyuka az anyukának
Vaterán licitáltam egy cipőre a lányomnak, 400ft-ért lett az enyém. Sajnos egy nagyobb kiadásunk lett ebben a hónapban, már a licitálás után. Írtam az eladónak, hogy tudna-e várni 2 hetet, mert le van nullázva a számlám. Visszaírta, hogy ez nem egy nagy összeg, vasárnapig tud várni, aztán visszarakja. Postaköltség egyébként 900ft (ezen már nem is akartam vitatkozni). Igazából jó lett volna azt a pénzt másra költeni (gyümölcsre a lánynak vagy ilyesmi), de annyira erőszakos volt és türelmetlen és szerintem egyáltalán nem megértő, hogy átutaltam neki ezt a pénzt.
De kérdem én, tényleg olyan hosszú idő lett volna kivárni ezt a 2 hetet neki? Soha nem találkoztam még ilyen unszimpatikus eladóval. Eddig nem okozott gondot egy-egy értékelés megírása.
Azért egy-két válaszból látom, hogy bennem van a hiba. Túl naív vagyok a mai világhoz. Én vártam volna, ha tőlem vesznek valamit. Sőt, amikor tőlem vesznek, akkor mindig igyekszem a vevő kedvére tenni mindenben.
Eddig ilyesmi még nem fordult elő velem! Soha! Mindig aznap már utaltam is a pénzt. Ha az eladó késlekedett én azt is megértettem, nem háborogtam. Sajnos naív vagyok, hogy azt várom az élettől, hogy azt kapjam vissza amit adok...
De ez nem naívság kérdező hanem a vaterán teszen van SZABÁLYZAT ami tudtommal 1 hetet ad mindkét félnek az üzlet rendezésére.
Én megértem valahol azt az eladót is akit sokszor ért már ilyesmi hogy vmi termékét leütik, aztán várakoztatják aztán mondjuk nem is kérik. Én is jártam így nem egyszer. Értem, hogy te nem vagy ilyen és tisztességesen jártál volna el, de ő ezt a másik oldalon honnan tudhatná? Semmit se tud rólad tehát akár éppen lehetsz olyan is aki poénból nyomkodja a gombot aztán majd lesz valahogy, és az eladó jóindulatára hagyatkozik.
Nem rád értem persze mert nem ismerlek, csak azt mondom hogy kicsit a másik szemszögéből is kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!