Ikreknek keresztnevet?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy ikreket várok. Első meglepetés után rögtön a neveken kezdtem gondolkodni. Egy nagy kedvencem van gyerekkorom óta, ez a Flóra, mellé vajon mi illene?2013. jan. 20. 17:46
11/26 anonim válasza:
Rendben, nem tudtam bocsi. Ha sikerült kiválasztani a neveket, akkor azért majd írd le. :) (Utolsó voltam)
12/26 A kérdező kommentje:
Rendben, megírom majd. Azt hiszem, a fiúnevekkel komoly bajban leszünk, sem én, sem a párom nem tudunk egy fiúnevet sem. De majdcsak lesz valahogy.
2013. jan. 20. 21:45
13/26 anonim válasza:
Megint utolsó vagyok. Gondolkodjatok fiú - lány párosításban is, mert az sem kizárt :)
14/26 anonim válasza:
Csak olyan nevek jöhetnek szóba, amelyek mindenképpen mennek egymáshoz?
Fiú nevek közül szerintem szép a Barnabás, Benjámin, Dániel, Dávid.
Lány nevek közül pedig sztem a Laura pl megy a Flórához. Lilla, Tímea, Dalma ugrott be még.
15/26 A kérdező kommentje:
Persze, gondolkodunk mindenféle variációban. De kell ugye 2 fiú, 2 lány. Utána dönteni 1-1 mellett már gyerekjáték, úgy érzem.
2013. jan. 20. 22:57
16/26 anonim válasza:
nekünk Abigél és Szilárd. olvastam valahol, hogy nemjók a hasonló nevek, egyforma kezdőbetűjűek se
17/26 anonim válasza:
A mi ikreink Elina és Zalán lesznek.Van már egy Lilienünk.:)
18/26 anonim válasza:
utolsó vagyok, mi néztük, hogy ne legyen közel a névnapjuk a szülinapukhoz, meg karácsonyhoz. aug-ban születtek, februárban, márciusban van a névnapjuk
19/26 anonim válasza:
Most születtek ikerlányaim. Nagyon nem akartam hasonló hangzású neveket. Mindkét csajnak hosszabb keresztneve lett. Születésük után 1 héttel megnéztem, mikor van a névnapjuk: nem hittem el, de pont 2 egymást követő nap. Jó, mi?
20/26 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, megírnád, milyen neveket választottatok?
2013. jan. 21. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!