Csokonai vezetéknévhez milyen fiú, vagy lány keresztnevet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Még csak 12 hetes vagyok,nem tudjuk a nemét..várjuk a válaszokat!:-)2013. jan. 5. 20:36
2/14 anonim válasza:
Kende, Merse, Bende, Milos, Regő
Lelle, Tea, Bora, Eliz, Éda, Letti
Valami rövidet választanék, tetszik valamelyik? esetleg megírhatod milyen fajta nevek tetszenek:)
3/14 anonim válasza:
Fiúnevek közül nekem pl. passzol hozzá az Attila, Bence, Gergely. Lánynevek: Lilla, Bianka, Gitta, Anita.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,még szemezgetünk,kedves 2-es,te eléggé ősmagyar vonalon nyomulsz.;-))(ez nem baj)nem tudnék kategorizálni,milyen féle nevek jönnek be,mert ez igen változó,meg hát a párommal sem egy az ízlésünk.
2013. jan. 5. 21:53
5/14 anonim válasza:
Rövidebb nevek passzolnak szerintem
Csokonay Laura, Lilla, Máté, Miklós,
De jó lenne tudni, mégis milyen vonal jön be nektek.
6/14 anonim válasza:
Mindenképp rövid és mindenképp igazi "magyaros,magyar" illik ehez a vezeték névhez szerintem!
7/14 anonim válasza:
2-es vagyok, igen nekem is feltűnt miután elküldtem, h eléggé magyaros neveket irtam, pedig nekem a külföldi nevek sokkal jobban tetszenek, de azok valahogy most nem jutottak az eszembe:)
pl Csokonai Dilen...hát elég béna :D
8/14 A kérdező kommentje:
Hát,2-es,a Dilen tényleg elég érdekes lenne..:-D..azt mondanám,hogy nekünk a magyaros,egyszerű,mégis szép nevek jönnek be.van már egy kislányunk,ő Anna,nála egyszerűen nem volt kérdés a név,mindkettőnknek elsőre tetszett.
2013. jan. 6. 22:03
9/14 anonim válasza:
Léna, Adél, Sára
Viktor, Milán, Lóránt, Zalán
10/14 anonim válasza:
Én is a Lénára szavazok. Csokonai Léna. Olyan gyönyörű! Kislánynak és felnőtt nőnek egyaránt szép, egyszerű, magyaros (+ külföldön is használható).
Csokonai Anna és Csokonai Léna. :) Mesések :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!