Ikreknek keresztnevet?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy ikreket várok. Első meglepetés után rögtön a neveken kezdtem gondolkodni. Egy nagy kedvencem van gyerekkorom óta, ez a Flóra, mellé vajon mi illene?2013. jan. 20. 17:46
2/26 QueenRavenna válasza:
Flóra és Fiona nagyon szép lenne!
3/26 A kérdező kommentje:
A férjemnek a Gréta is tetszik, de nem tudom, nem sok-e a virágos nevekből.
2013. jan. 20. 18:23
4/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem nagyon szép lenne a Flóra és a Gréta. Én nem választanék még egy F betűs keresztnevet. Jó egészséget és nagyon boldog babavárást!
5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor lánynevek már vannak, fiúnévre ötletem sincs.
2013. jan. 20. 19:17
7/26 A kérdező kommentje:
Igazán különleges nevek (jó értelemben), és hogy szólítod őket, van becenevük a nevekből?
2013. jan. 20. 19:49
8/26 anonim válasza:
Többnyire nem becézzük őket. Sőt majdnem olyan nevet kerestünk, amit nem lehet becézni.
Szeretik a nevüket (már 14 évesek).
Van egy Luca nevű nővérük, s egy Csongor nevű öccsük.
Neked boldog babavárást. Könnyű szülést!
9/26 anonim válasza:
Anna - Hanna
Dóra - Nóra
Dóra - Flóra
Nóra - Flóra
Flóra - Fanni
Kíra - Mira
Lotti - Lilla
Lotti - Kitti
Anita - Anikó
Balázs - Bálint
Péter - Patrik
Ákos - Ádám
Dániel - Dávid
Bence - Bálint
10/26 A kérdező kommentje:
7-8-as válaszoló, nagyon szép neveket választottatok!
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm, hogy leírtad ezeket a párokat, de ennyire hasonló hangzású neveket nem szeretnék adni.
2013. jan. 20. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!