Mit gondoltok az Elena névről?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 00:15
11/17 anonim válasza:
Nekem is tetszik mindkettő, de a Léna nekem is jobban bejön, már csak azért is, mert imádom az Omegát :) Lehet, ha lesz még egy lányom, Léna lesz...
12/17 anonim válasza:
Nicholai Caucescou felesége :DDD
Egyébként meg nem magyar név. A Léna meg mégúgyse (az konkrétan szovjet). Névadásnál elsősorban erre ügyelnék, hogy valami épkézláb nevet kapjon az aprótaplú, ne Lakatos Sziámiáú, Orsós Nintendó, Kalányos Kevincoster, Tóth Rocketlauncher vagy Kovács Inuyasha legyen.
13/17 anonim válasza:
Azért nem tetszik mert román szemályhez kötöm akit nem szeretek.
14/17 anonim válasza:
jó név,választanám,és sok féleképpen becézhető
17/17 anonim válasza:
Szép név, sokáig gondolkodtam, hogy Elena, Elina, Elinor, vagy Elenor legyen a kislányom neve, végül az Elenor győzött. :) De az Elena is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!